Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vochin o vede pe Craiova campioană, dar cere transferuri: "Rămâne de văzut calitatea lotului". Ce a observat la Rădoi

EXCLUSIV | Vochin o vede pe Craiova campioană, dar cere transferuri: "Rămâne de văzut calitatea lotului". Ce a observat la Rădoi
Comentarii

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin a analizat jocul Craiovei după victoria cu U Cluj, 1-0 pe "Ion Oblemenco", şi l-a observat pe Mirel Rădoi mai relaxat decât în prima lună de mandat în Bănie. În plus, Vochin crede că oltenii pot câştiga titlul, dar depinde foarte mult de calitatea lotului pe care-l va avea la dispoziţie Rădoi.

Ultimele două jocuri ale Craiovei lui Mirel Rădoi i-au dat curaj lui Andrei Vochin, care a spus, la Orange Sport, că oltenii sunt material de campioni, dar că echipa are nevoie de întăriri în perioada de transferuri din iarnă.

EXCLUSIV | Vochin o vede pe Craiova campioană, dar cere transferuri: "Rămâne de văzut calitatea lotului". Ce a observat la Rădoi

Craiova a câştigat duelul "Universităţilor" cu Cluj, 1-0 pe teren propriu, iar la finalul partidei Andrei Vochin a analizat prestaţia oltenilor şi a remarcat o schimbare la Mirel Rădoi, antrenorul echipei "alb-albastre". Expertul Orange Sport a remarcat faptul că echipa începe să joace ce îşi doreşte Mirel Rădoi, pe care l-a perceput mai relaxt decât la începutul mandatului.

În plus, Andrei Vochin crede că oltenii pot câştiga titlul, dar totul depinde foarte mult de campania de transferuri din perioada de mercato de iarnă.

"Îl încadrez undeva din preliminariile acelui turneu final, câştigate, şi apoi meciurile din următoarea campanie de tineret.

Un moment în care echipa juca, cam ce-şi dorea, îşi dădea seama că mai are mult până să ajungă acolo unde-şi doreşte ca joc, dar simţea că e pe drumul cel bun. Mi se pare mai relaxat acum decât acum o lună. Cred că încearcă să păstreze echilibrul, să nu dea declaraţii pompoase. Au câştigat doar un meci, el ştie că pretenţiile la Craiova sunt mari, publicul îşi doreşte să vadă titlul pe care nu l-au mai văzut din '91.

(n.r. - Crezi că e posibil?) La nivel de punctaj, în momentul ăsta, da. La nivel de joc, dacă e să judec după ultimele două meciuri, iarăşi poţi să spui că da. Dar nu pot să uit meciurile din urmă. Rămână de văzut calitatea lotului, sunt câteva posturi dacă nu sunt jucătorii titulari, echipa are probleme. Da, categoric (n.r. - trebuie transferuri în iarnă)", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

U Craiova - U Cluj 1-0, în Superligă

CS Universitatea Craiova a învins sămbătă, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superliga.

În minutul 25, arbitrul Iulian Călin a acordat penalti după ce a consultat VAR, în urma unui fault al lui Briceag la Baiaram, în careul clujenilor. A executat Mitrea, dar portarul Plamen Iliev a respins.

Craiova a reuşit să înscrie în minutul 60, când Alexandru Creţu a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Bancu.

Victoria cu U Cluj o duce pe Craiova pe locul 3 în campionat, cu 30 de puncte.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Lazar - Vătăjelu, Papp, Mitrea, Screciu, N. Bancu - Al. Creţu, Căpăţînă (Roguljic 89), Nistor – Rivaldinho (Markovic 71), Baiaram (Găman 71). ANTRENOR: Mirel Rădoi

U CLUJ: Iliev - Chipciu, Piţian, D. Ispas (Fl. Ilie 80), Briceag - G. Simion (Remacle 67), I. Filip (Purece 84) - L. Fulop (Ad. Bălan 80), Ov. Bic, Horşia (Hofman 67) – Thiam. ANTRENOR: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: Papp 51 / Chipciu 76, Hofman 81, Piţian 90+2

Cartonaş roşu: Chipciu (U Cluj) min. 90+4

Arbitri: Iulian Călin – Mircea Grigoriu, Andrei Constantinescu – Iuliana Demetrescu

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru – Marius Marchidanu

Observator: Liviu Ciubotariu

Afla mai multe despre: andrei vochincraiovau craiovatitlutransferurisuperliga 

viewscnt
Articole similare