Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nae Constantin susţine că Irobiso nu va fi amendat după meciul cu UTA: ”La noi sunt şi aşa bani puţini!”

Nae Constantin susţine că Irobiso nu va fi amendat după meciul cu UTA: ”La noi sunt şi aşa bani puţini!”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe UTA Arad, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

În minutul 50, arbitrul Marian Barbu a acordat penalti după intervenţia VAR, la un henţ al lui Chindriş, şi Jair a deschis scorul, în minutul 52. Irobiso a majorat scorul pentru gazde, în minutul 67, iar arădenii au redus din diferenţă prin Otele, în minutul 76.

În minutul 90+5, arbitrul l-a eliminat pe Irobiso cu roşu direct, după consultarea VAR. La finalul meciului, antrenorul Petrolului, Nae Constatin, a oferit mai multe declaraţii. El susţine că Irobiso nu va fi sancţionat, deoarece echipa are oricum probleme cu banii. 

”La noi sunt şi aşa bani puţini!”

”E important că am câştigat, cu asta rămânem, cu cele trei puncte. Cred că suntem bine în momentul ăsta. Irobiso nu avea voie să facă gestul ăla. E roşu fără discuţie. Sunt supărat pentru că făcuse un meci bun. Probabil va fi suspendat două etape. Ne descurcăm, avem oameni să îl înlocuiască.

Muncim mult în condiţii grele. Vorbesc despre partea sportivă. Ne chinuim cu terenul de antrenament. Nu ştim niciodată unde ne antrenăm, dar nu vreau să mă plâng. Muncim mult, e adevărat, iar asta se vede în teren.

Obiectivul meu personal este următorul meci. Ne dorim să câştigăm meciul din Cupă. Următorul meci din campionat e cu Sepsi şi ne dorim să scoatem maximum. Obiectivul clubului este evitarea retrogradării. Despre play-off sau play-out putem vorbi la finalul sezonului regulat. Lupta e grea în continuare.

Irobiso nu cred că va fi sancţionat. La noi sunt şi aşa bani puţini. Trebuie să înveţe din asta. O să îl mustrăm puţin, îl punem să dea o bere şi o pizza la băieţi”, a declarat Nae Constantin.

Afla mai multe despre: petrolul-uta-nae constatin 

viewscnt
Articole similare