Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători remarcaţi de Mirel Rădoi după victoria cu U Cluj: ”Nu e o surpriză”. Ce a spus despre ratarea lui Rivaldinho şi revenirea lui Andrei Ivan

Trei jucători remarcaţi de Mirel Rădoi după victoria cu U Cluj: ”Nu e o surpriză”. Ce a spus despre ratarea lui Rivaldinho şi revenirea lui Andrei Ivan
Comentarii

În a 17-a etapă a Ligii 1, Universitatea Craiova a reuşit să lege a patra victorie la rând în campionat, după ce a învins-o pe U Cluj, scor 1-0. În urma partidei, Mirel Rădoi a remarcat trei jucători şi vorbit despre ratarea lui Rivaldinho şi revenirea lui Andrei Ivan.

Universitatea Craiova a a reuşit să urce pe podiumul Ligii 1, după ce a a învins-o pe U Cluj, scor 1-0, în urma unei partide dominate autoritar de olteni.

Mitrea a ratat un penalty, iar Rivaldinho din câţiva centimetri, cu poarta goală, dar, în final, golul a venit prin Alex Creţu.

În urma confruntării, Mirel Rădoi l-a remarcat pe marcator, pe Nicuşor Bancu şi pe nou-intratul Valerică Găman şi a comentat ratarea lui Rivaldinho, dezvăluind şi că Ivan e aproape de revenire, după ce a fost pe bancă cu U Cluj.

Trei jucători remarcaţi de Mirel Rădoi după victoria cu U Cluj

Chiar dacă U Cluj a avut câteva situaţii, toate au plecat de la greşelile noastre. Situaţiile pe care şi le-au creat au fost pe erorile noastre. În prima repriză cred că ne-am apropiat de 80% posesie.

Mă minunez şi eu de unele ratări, de pe bancă par ocazii foarte mari, dar se întâmplă şi situaţii din astea. Mă bucur că Vali (n.r. Găman) a intrat foarte bine şi a încercat să ţină linia foarte sus.

Dar, probabil din cauza supoterilor, nu s-a făcut auzit. Pentru mine, Nico (n.r. Bancu) nu e o surpriză. Au fost mai mulţi antrenori care au încercat să joace cu Nico acolo (n.r. sus) şi a făcut foarte bine.

Creţu are calitatea de a ataca spaţiile, simte golul, încercăm să îl ducem la finalizare. Mă bucur până la urmă că reuşim să câştigăm şi să nu primim bani.

Sunt dator la băieţi cu o masă, pentru că nu au primit gol. O fac cu drag, cu bucurie (n.r. dă o masă după fiecare meci fără gol primit). Ne bucurăm în seara asta şi de mâine dimineaşţa de ocupăm de meciul cu Ocna Mureş.

Ivan e bine, o sî îl vedeţi în următoarea partidă probabil, o să fie în lot, nu putem să jucăm cu aceeaşi jucători ca în seara asta, dar, indiferent de competiţie, abordăm la fel”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare