Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A căzut în fund în timp ce încerca să înscrie cu poarta goală! Rivaldinho, ratarea secolului. Emil Grădinescu a început să râdă

VIDEO | A căzut în fund în timp ce încerca să înscrie cu poarta goală! Rivaldinho, ratarea secolului. Emil Grădinescu a început să râdă
Comentarii

În a 17-a etapă a Ligii 1, Universitatea Craiova avea să primească vizita celor de la U Cluj. După o jumătate de oră de joc, Rivaldinho a primit o şansă uriaşă de a deschide scorul, dar brazilianul nu a putut să împingă mingea în plasă.

Rivaldinho, ratarea secolului

Universitatea Craiova a reuşit, cu chiu, cu vai, să lege trei victorii la rând în campionat, iar, pe teren propriu, împotriva lui U Cluj, o căuta pe a patra.

Iar oltenii au primit două şanse uriaşe de a deschide scorul în spaţiul a două minute, mai întâi printr-un penalty, iar apoi printr-o ocazie uriaşă a lui Rivaldinho.

Prima dată, Bogdan Mitrea a bătut de la punctul cu var, dar încercarea sa a fost apărată, iar apoi Rivaldinho a fost la un pas de gol, dar a ratat inexplicabil.

Brazilianul a primit un balon în careu şi a reluat spre poartă, doar că Plamen Iliev s-a poziţionat corect şi a reuşit să blocheze şutul.

Mingea s-a întors cu şansă la Rivaldinho, dar acesta a căzut în fund şi nu a reuşit să împingă balonul în plasă.

Afla mai multe despre: rivaldinho 

viewscnt
Articole similare