Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru încinge spiritele înaintea derby-ului cu FCSB: ”Acolo ştim cine e antrenor mai nou” | VIDEO

Cristi Săpunaru încinge spiritele înaintea derby-ului cu FCSB: ”Acolo ştim cine e antrenor mai nou” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru (38 de ani) a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă înaintea derby-ului cu FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Căpitanul Rapidului a încins spiritele înaintea confruntării, cu o declaraţie prin care făcea aluzii la intervenţiile lui Gigi Becali la echipă.

Duminică seara, FCSB şi Rapid se vor duela pentru a doua oară în acest sezon. În meciul tur din sezonul regular, din a doua etapă, roş-albaştrii au fost înfrânţi cu 2-0.

Vicecampioana se pregăteşte pentru confruntare fără un antrenor principal pe banca tehnică, după ce Nicolae Dică a demisionat în urma ultimei înfrângeri din campionat, scor 1-2, cu U Cluj.

Mihai Pintilii a preluat responsabilităţile de principal la ultima partidă şi va continua în acest nou rol cel puţin încă trei meciuri, perioadă în care FCSB îşi va căuta un nou tehnician.

O multitudine de opţiuni au fost vehiculate: Ilie Poenaru, Andrei Prepeliţă, Eugen Neagoe, Liviu Ciobotariu, Walter Zenga sau chiar Laurenţiu Reghecampf, dar niciuna nu s-a adeverit până acum.

Este greu de crezut că un nume cu adevărat mare va accepta să vină ”sub comanda” lui Gigi Becali, însă oficialii vicecampioanei au anunţat că oricum nu vor avea un nou principal înaintea acestor trei partide.

Cristi Săpunaru încinge spiritele înaintea derby-ului cu FCSB

În cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului cu FCSB, Cristi Săpunaru a fost întrebat dacă Rapid este favorită împotriva marii rivale, în contextul în care roş-albalştrii nu au un nou antrenor.

Declaraţia căpitanului giuleştean a încins spiritele înaintea derby-ului, acesta amintind că oricine s-ar afla pe banca tehnică a vicecampioanei, deciziile îi aparţin tot patronului.

”(n.r. sunteţi favoriţi pentru că FCSB nu are antrenor?) Nu cred că antrenorul joacă în teren, iar acolo ştim cine e antrenor mai nou, aşa că...

E un derby, trebuie să îl tratăm ca atare. Iar în derby-uri, în general, nu sunt favorite”, a declarat Cristi Săpunaru.

Derby-ul dintre FCSB şi Rapid va avea loc duminică seara, de la ora 21:00. Partida va fi difuzată în direct pe Orange Sport 1 şi va putea fi urmărită şi pe Orangesport.ro, în format live video.

Înaintea confruntării, FCSB este cotată cu şansa mai bună la victorie.

Afla mai multe despre: săpunaru 

viewscnt
Articole similare