Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Doar el avea puterea să îi facă lui Becali ce i s-a întâmplat”. Omul care ar fi stârnit din umbră conflictul CSA Steaua / FCSB: ”A născut toată nebunia” | EXCLUSIV

”Doar el avea puterea să îi facă lui Becali ce i s-a întâmplat”. Omul care ar fi stârnit din umbră conflictul CSA Steaua / FCSB: ”A născut toată nebunia” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Cristi Costache, revoltat de discursul lui Anghel Iordănescu, în care fostul selecţioner nu a dorit să se poziţioneze de partea celor de la FCSB sau CSA Steaua, a dezvăluit de la ce ar fi pornit de fapt conflictul dintre echipele roş-albastre.

În urmă cu aproape opt ani, FCSB, pe atunci încă numită Steaua, primea o veste grea: din pricina unor presupuse probleme la preluarea de către Gigi Becali, echipa sa nu mai putea folosi numele şi blazoanele Stelei.

Ajunşi aproape în 2023, situaţia este mai halucinantă decât şi-ar fi putut imagina oricine la izbucnirea conflictului. CSA Steaua joacă în Liga 2 şi nu are drept de promovare, iar FCSB încă nu poate folosi vechea sa denumire, deşi mai toţi fanii sunt de partea echipei lui Gigi Becali.

Complicata luptă se duce şi acum în tribunale, iar Cristi Costache a simţit nevoia de a sublinia de la ce ar fi pornit cea mai cunoscută dispută din istoria fotbalului românesc.

Jurnalistul sportiv susţine că fostul ministru al apărării, Gabriel Oprea, ar fi plănuit totul din umbră, din cauza unei ”aversiuni faţă de Gigi Becali”.

Costache este de părere că politicianul şi-a folosit puterea pentru a îi face latifundiarului ceva ce nimeni altcineva nu ar fi putut să îi facă.

Omul care ar fi stârnit din umbră conflictul CSA Steaua / FCSB

Prietenul său (n.r. al lui Anghel Iordănescu), domnul general, a născut toată nebunia asta atunci. Cu aversiunea faţă de Gigi Becali. De (n.r. Gabriel) Oprea zic. De la ce a pornit?

Nimeni nu avea puterea să îi facă ce i s-a întâmplat. El a fost jupânul care a lansat toată această nebunie cu diferendul dintre CSA Steaua, MApN...”, a declarat Cristi Costache, la Orange Sport.

De când a început disputa cu CSA Steaua, FCSB a mai cucerit doar un titlu, cel din 2015, şi a continuat să sufere un declin constant de-a lungul anilor.

De cealaltă parte, cei de la CSA şi-au reînfiinţat echipa de fotbal, cumpărând AS Regal Sport Club Ferdinand, din Liga 4, pentru 60.000 de euro în 2017.

În 2021, cei de la Steaua au reuşit într-un final să ajungă în Liga 2, dar, în al doilea sezon în eşalonul secund, ”militarii” încă nu au drept de promovare, din cauza Legii Sportului.

Articol de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare