Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi şi-a ”luat la rost” mai mulţi jucători după ultima înfrângere: ”Erau dărâmaţi”. Cine au fost cei vizaţi

Cristiano Bergodi şi-a ”luat la rost” mai mulţi jucători după ultima înfrângere: ”Erau dărâmaţi”. Cine au fost cei vizaţi
Comentarii

Sâmbătă, Sepsi a reuşit să îşi încheie seria de înfrângeri cu o victorie răsunătoare împotriva lui FC Argeş, scor 5-0. În urma partidei, Cristiano Bergodi a discutat despre victoria obţinută şi a dezvăluit că îşi luase la rost mai mulţi jucători după ultima înfrângere.

Patru înfrângeri la rând însumase Sepsi în campionat, după ce avusese neşansa de a le înfrunta pe Farul Constanţa, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova în etape consecutive.

Echipa pregătită de Cristano Bergodi a reuşit să îşi încheie seria negativă în a 17-a rundă, cu o victorie răsunătoare la Piteşti, scor 5-0, împotriva lui FC Argeş.

Fotbaliştii piteşteni au fost umiliţi în faţa propriilor fani, iar Cătălin Staton a început să plângă după fluierul final, ruşinat că a încasat cinci goluri.

Victoria este una foarte importantă pentru Sepsi, care revine la un punct de play-off în urma acestui rezultat, deşi echipele din jur mai au partide în minus.

În urma confruntării din Trivale, Cristiano Bergodi şi-a lăudat jucătorii pentru meciul ”aproape perfect” reuşit, dezvăluind că i luase la rost după ultima înfrângere, 0-1 cu Universitatea Craiova.

”Erau dărâmaţi”

Tehnicianul italian şi-a certat atacanţii pentru toatele ocaziile ratate şi a fost mulţumit că aceştia au reacţionat adecvat la acest meci.

A fost un meci bun din partea noastră, am jucat foarte bine. A ieşit un meci aproape perfect, mă bucur că au dat goluri atacanţii, pentru că au fost luaţi la rost după meciul cu Craiova, când am ratat multe ocazii.

Am reuşit să dăm gol, asta contează, le dă încredere jucătorilor, pentru că, după meciul cu Craiova, erau dărâmaţi. Nu e uşor să câştigi aici, îi felicit pe băieţi. Erau importante trei puncte pentru a începe un sprint spre play-off.

Această victorie era foarte important, după patru meciuri la rând pe care le-am pierdut, meciuri în care am avut ocazii. Sunt multe echipe în acest campionat care au şanse de a ajunge în play-off, pentru că sunt echipe echilibrate”, a declarat Cristiano Bergodi.

Pentru Marius Croitoru, al doilea meci pe banca tehnică a lui FC Argeş a adus şi prima înfrângere. În prima partidă, piteştenii o învinseseră pe UTA Arad, scor 1-0, ducând la demisia lui Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: bergodi 

viewscnt
Articole similare