Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Doppietta" Moruţan! După 9 meciuri, dublă de senzaţie pentru Pisa, în Serie B!

VIDEO | "Doppietta" Moruţan! După 9 meciuri, dublă de senzaţie pentru Pisa, în Serie B!

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) a reuşit o dublă pentru Pisa într-un meci în care a jucat 69 de minute, împotriva celor de la Cosenza, în etapa a 12-a din Serie B.

Împrumutat de Galatasaray la Pisa, în Italia, Olimpiu Moruţan a reuşit să marcheze de două ori în meciul cu Cosenza. Fotbalistul român nu mai marcase de nouă partide pentru echipa italiană.

VIDEO | "Doppietta" Moruţan! După 9 meciuri, dublă de senzaţie pentru Pisa, în Serie B!

Mai întâi, în minutul 13, Olimpiu Moruţan a ţinut excelent în joc pentru Pisa o minge ce părea pierdută, după o centrare din dreapta la care atacantul nu a ajuns. A ajuns primul la balon, a pus corpul şi s-a întors cu adversar în spate, apoi a şutat la colţul scurt şi l-a învins pe portarul advers.

Apoi, Moruţan a reuşit dubla, în minutul 63, a interceptat o minge la mijlocul terenului şi a profitat de "amorţeala" fundaşilor, a pătruns în careu şi l-a executat pe portar cu un şut la colţul lung. N-a rămas, însă, pe teren până la final. Pentru a primi "standing ovation", Moruţan a fost schimbat în minutul 69, cu Tramoni.

Au fost primele reuşite ale lui Olimpiu Moruţan pentru Pisa după nouă meciuri de secetă.

În total, de la începutul sezonului, Olimpiu Moruţan a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol în 10 meciuri jucate pentru Pisa.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutangoldublavideomorutanpisa 

viewscnt
Articole similare