Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cătălin Straton a început să plângă după ce a încasat cinci goluri de la Sepsi! Cum l-a consolat Marius Croitoru

VIDEO | Cătălin Straton a început să plângă după ce a încasat cinci goluri de la Sepsi! Cum l-a consolat Marius Croitoru

FC Argeș

Comentarii

La al doilea meci cu Marius Croitoru (42 de ani) pe banca tehnică, primul pe teren propriu, FC Argeş a fost umilită de Sepsi, scor 0-5. La finalul partidei, Cătălin Straton (33 de ani), integralist în poarta piteştenilor, a început să plângă şi a fost consolat de antrenorul său.

Cătălin Straton a început să plângă după ce a încasat cinci goluri de la Sepsi

Odată cu venirea lui Marius Croitoru pe banca tehnică a echipei, fanii lui FC Argeş sperau că vor reuşi să se alăture ”elitei” Ligii 1, iar semnele iniţiale au fost promiţătoare.

O victorie în deplasare cu UTA Arad, care a dus la plecarea lui Ilie Poenaru, a fost obţinută la debutul noului antrenor, dar al doilea meci nu a mai decurs conform planului.

În faţa propriilor fani, formaţia din Trivale s-a făcut de râs şi a fost înfrântă cu 5-0 de Sepsi, în urma unei partide marcate de greşelile individuale ale gazdelor.

În urma partidei, portarul care a încasat cinci goluri de la Sepsi, Cătălin Straton, s-a dus spre banca tehnică a echipei sale, iar, la întâlnirea cu Marius Croitoru, a început să plângă.

Antrenorul său l-a luat în braţe şi l-a consolat, şoptindu-i câteva cuvinte la ureche pentru a îl îmbărbăta.

Afla mai multe despre: straton 

viewscnt
Articole similare