Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imbatabil! Gigi Becali n-a putut face nimic. Cele două motive pentru care Ciobotariu a spus "nu" ofertei de la FCSB

Imbatabil! Gigi Becali n-a putut face nimic. Cele două motive pentru care Ciobotariu a spus "nu" ofertei de la FCSB

FCSB

Comentarii

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul pe care Gigi Becali l-a contactat primul pentru a semna cu FCSB după plecarea lui Nicolae Dică, a refuzat oferta "roş-albaştrilor", iar adevăratul motiv din spatele refuzului a ieşit la iveală.

Plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB a declanşat căutarăile la FCSB. Gigi Becali a pornit în căutarea unui nou antrenor pentru FCSB, iar primul tehnician contactat a fost Liviu Ciobotariu. Totuşi, omul de afaceri s-a lovit de refuzul lui "Ciobi", iar acum s-a aflat motivul din spatele refuzului.

Imbatabil! Gigi Becali n-a putut face nimic. Cele două motive pentru care Ciobotariu a spus "nu" ofertei de la FCSB

Primul antrenor contactat de Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică a fost Liviu Ciobotariu. "Ciobi" a spus "nu" ofertei de a antrena FCSB, rivala echipei unde a jucat şi a antrenat, Dinamo. ProSport a aflat şi adevăratul motiv pentru care tehnicianul nu a vrut să meargă să lucreze cu Becali.

Potrivit sursei citate, unul dintre argumentele lui Liviu Ciobotariu când a ales să spună "nu" ofertei de la FCSB este partea financiară. Fostul fundaş central al echipei naţionalei încasează 10.000 de euro lunar de la FC Voluntari, un salariu foarte bun pentru nivelul Superligii.

Astfel, aspectul financiar, un factor important care, de obicei, e de partea lui Gigi Becali în negocieri nu a mai contat pentru Liviu Ciobotariu. În plus, pe lângă partea financiară, mai scrie ProSport, Liviu Ciobotariu se simte foarte bine la FC Voluntari, acolo unde nu mai există probleme cu banii, iar relaţia cu jucătorii este una strânsă.

Ce a spus Liviu Ciobotariu despre oferta de la FCSB

"Tot ce s-a scris şi discutat în media este real. Într-adevăr, cei de la FCSB m-au dorit şi vreau să le mulţumesc celor care m-au propus şi domnului Gigi Becali, care s-a gândit la mine. Probabil faptul că am avut rezultate bune la FC Voluntari m-a făcut să fiu apreciat, însă nu vreau să discut foarte mult despre acest subiect" – Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufcsbofertamotiverefuzfc voluntari 

viewscnt
Articole similare