Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum explică Marius Croitoru unul dintre cele mai controversate momente din mandatul său la FC U Craiova: ”Nu puteam să mă uit”

VIDEO EXCLUSIV | Cum explică Marius Croitoru unul dintre cele mai controversate momente din mandatul său la FC U Craiova: ”Nu puteam să mă uit”

FC U Craiova

Comentarii

Invitat la podcastul Orange Sport SportCast, Marius Croitoru (42 de ani) a depănat amintiri şi a făcut dezvăluiri în dialogul cu Silviu Tudor Samuilă, discutând şi despre unul dintre cele mai controversate momente din mandatul său la FC U Craiova.

Marius Croitoru nu a avut viaţă lungă la FC U Craiova. Antrenorul care o mai pregătise doar pe FC Botoşani înaintea venirii în Bănie nu a rezistat nici patru luni ”sub comanda” lui Adrian Mititelu.

Ajuns între timp la FC Argeş, Marius Croitoru a făcut o serie de dezvăluiri despre despărţirea de FC U Craiova, în cadrul podcastului Orange Sport SportCast.

Antrenorul de 42 de ani a vorbit şi despre unul dintre cele mai controversate momente din mandatul său, care a avut loc în etapa a treia, la meciul cu FCSB.

Eliminat în prima rundă a campionatului, Marius Croitoru a încasat o suspendare de două etape, astfel că a ratat duelul cu CFR, câştigat de echipa sa, dar şi cel cu vicecampioana.

Prezent în tribune la meciul cu FCSB, antrenorul a stat lângă team managerul echipei, Eduard Zelgin. Iar acesta a fost surprins vorbind la telefon, în mijlocul partidei de pe Arena Naţională.

S-a zvonit că Zelgin primea ordine direct de la patron, pe care i le transmitea apoi lui Marius Croitoru, dar antrenorul a afirmat că nici nu ştia cu cine vorbea la telefon team managerul.

Cum explică Marius Croitoru unul dintre cele mai controversate momente din mandatul său la FC U Craiova

Dacă îl întrebaţi pe el (n.r. Eduard Zelgin), cu siguranţă vă va răspunde (n.r. cu cine vorbea la telefon), pentru că el ştie, nu puteam să mă uit la el în telefon cu cine vorbeşte.

Da, aveam două telefoane (n.r. în faţă). Mă uitam la meci. (n.r. pe două telefoane?) Nu, unul era închis şi pe unul mă uitam. Ca să văd în timp real ce se întâmplă, cu VAR-ul, cu...

Acum făceam cred o indicaţie tactică, nu o schimbare, că nu poţi să faci o schimbare cu degetul ăsta. (n.r. Zelgin vorbea cu banca?) Habar nu am. Dacă îl întrebaţi pe el...

(n.r. acum anunţai banca?) Nu anunţam. Am dat schimbările înainte. În caz că nu merge cutare, intră celălalt. Aşa cum fac toţi antrenorii suspendaţi”, a declarat Marius Croitoru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare