Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, resemnat după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Nu ne-au lăsat să facem ceea ce ne-am propus!”

Eugen Neagoe, resemnat după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Nu ne-au lăsat să facem ceea ce ne-am propus!”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova a învins sămbătă, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superliga.

În minutul 25, arbitrul Iulian Călin a acordat penalti după ce a consultat VAR, în urma unui fault al lui Briceag la Baiaram, în careul clujenilor. A executat Mitrea, dar portarul Plamen Iliev a respins.

Craiova a reuşit să înscrie în minutul 60, când Alexandru Creţu a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Bancu. 

Antrenorul echipei Universitatea Cluj Eugen Neagoe, a fost dezamăgit de înfrângerea suferită sâmbătă seara la Craiova, în faţa Universităţii. El recunoaşte că oltenii nu i-au permis să îşi pună planul în aplicare. 

”Nu ne-au lăsat să facem ceea ce ne-am propus!”

”Nu am făcut un joc foarte bun şi am pierdut. Am făcut o greşeală în minutul 60. Sunt puţin dezamăgit că am luat gol la acea fază, pentru că era o fază simplă.

Toată echipa a greşit la acea fază, nu un jucător. Am făcut o primă repriză modestă, nu a fost ceea ce ne-am dorit, chiar dacă am avut o ocazie mare la Filip şi am mai avut acea ocazie la Bic.

În repriza a doua, am început mai bine, am pasat mai mult, am ţinut mai mult de minge şi am primit acel gol în minutul 60. Am încercat să echilibrăm jocul, să ajungem mai aproape de poarta lor, dar nu am reuşit în această seară. Le-am cerut să jucăm foarte avansat, să nu îi lăsăm să iasă, dar nu ne-a ieşit în această seară.

Nu avem nicio scuză, nu încerc să găsesc alibiuri. Jucătorii care sunt în lotul nostru sunt jucători cu experienţă, jucători valoroşi. Şi ei sunt dezamăgiţi, am discutat cu ei, am încercat să le ridic moralul.

Trebuie să trecem cu bine de meciul din Cupă, cu Alexandria, apoi toate forţele să le concentrăm pentru meciul următor din campionat”, a spus Eugen Neagoe

Afla mai multe despre: u cluj-u craiova-eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare