Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB - Rapid, comparat cu Derby della Madonnina. MM, savuros: "Madonnina noastră e linia 41"

EXCLUSIV | FCSB - Rapid, comparat cu Derby della Madonnina. MM, savuros: "Madonnina noastră e linia 41"

FCSB

Comentarii

Derby-ul FCSB - Rapid e comparat, în glumă, de Mihai Stoica (57 de ani) cu derby-ul Inter - AC Milan, Derby della Madonnina.

Invitat la Orange Sport cu o zi înainte de meciul Rapid - FCSB, capul de afiş al etapei şi un derby de tradiţie din fotbalul românesc, Mihai Stoica a glumit pe seama partidei, asta după ce e aprins spiritele cu săgeţi aruncate spre suporterii din Giuleşti.

EXCLUSIV | FCSB - Rapid, comparat cu Derby della Madonnina. MM, savuros: "Madonnina noastră e linia 41"

În glumă, Mihai Stoica a comparat derby-ul cu Rapid cu Derby della Madonnina, Inter - AC Milan, şi a spus că "Madonnina noastră e linia lui 41".

Ghencea şi Giuleşti, două cartiere din Bucureşti legate de linia tramvaiului 41, au născut o rivalitate feroce între cele două echipe. FCSB şi Rapid dau piept, duminică, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport şi LIVE VIDEO pe orangesport, în derby-ul etapei a 17-a din Superligă.

"Derby-ul liniei 41, cum era, tramvaiul pleca de la... Mă rog, ce a fost în 2006. Nu poate exista alt derby în România decât Steaua - Dinamo, că ăsta e Derby de România. Juventus - Inter e Derby d'Italia. Ăsta e un fel de Inter - Milan, Derby della Madonnina, Madonnina noastră e linia 41", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

MM e sigur că FCSB poate bate pe Rapid: "Suntem capabili"

Într-o scurtă analiză a partidei, Mihai Stoica a spus că, în opinia sa, FCSB e favorită în derby şi a plus spunând că "roş-albaştri" sunt capabili să alinieze un "11" superior celui al Rapidului. MM se bazează, în lupta pentru victorie, şi pe aportul celor 25.000 de suporteri aşteptaţi pe Arena Naţională la derby.

"Cred că suntem capabili să alinie un "11" superior Rapidului. Poate fizic să stea mai bine pentru că au avut timp să pregătească meciul ăsta, dar la meciuri de genul ăsta nu factorul fizic face diferenţa. Ci mentalul. Iar mentalul poate fi îmbunătăţit de adrenalină. Şi când ai zeci de mii de oameni în spate, n-ai nevoie de o extra motivaţie", a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbrapidderbysuperligaderby della madonnina 

viewscnt
Articole similare