Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul pregătit în secret a semnat! Rotaru, TUN la Craiova: "S-au schimbat lucrurile"

Transferul pregătit în secret a semnat! Rotaru, TUN la Craiova: "S-au schimbat lucrurile"
Comentarii

Transferul lui Giedrius Arlauskis (34 de ani) la U Craiova nu l-a surprins pe Mirko Pigliacelli (29 de ani), portarul plecat din Bănie la Palermo, în Italia. După patru ani pe "Ion Oblemenco", Pigliacelli a plecat pentru că în ultimele şase luni "s-au schimbat lucrurile" şi "ştiam de mult că va veni Arlauskis".

Mihai Rotaru a dat un adevărat tun pe piaţa transferurilor atunci când l-a adus pe Giedrius Arlauskis, de şapte ori campion al României cu Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj. Totuşi, se pare că Rotaru şi conducerea lucrau de mult timp la transfer, în secret, deoarece Pigliacelli a spus că "ştiam de mult" va veni.

Transferul lui Arlauskis la Craiova nu l-a surprins pe Pigliacelli: "Ştiam de mult că va veni. În ultimele şase luni s-au schimbat lucrurile"

Giedrius Arlauskis a semnat cu U Craiova septembrie 2022 şi are contract cu echipa olteană până în vara lui 2023. Transferul, la care a lucrat şi Marian Copilu - plecat între timp din Bănie -, a fost perceput ca o adevărată lovitură de olteni, dar nu l-a surprins pe Mirko Pigliacelli.

Plecat în vară în Italia, la Palermo, Mirko Pigliacelli a dezvăluit că "ştiam de mult" că Arlauskis va semna cu U Craiova. După patru ani petrecuţi în Bănie, portarul italian a schimbat echipa şi e coleg cu Ionuţ Nedelcearu la Palermo, şi a spus că s-a simţit foarte bine la Craiova, dar "în ultimele şase luni s-au schimbat lucrurile".

"Universitatea Craiova are doi portari buni. Nu ştiu dacă aduce un plus, nu pot să spun eu dacă aduce un plus sau un minus. Eu am stat acolo patru ani şi cred că mi-am făcut datoria, chiar foarte bine. Am stat foarte bine la Craiova, însă în ultimele şase luni s-au schimbat lucrurile. Ştiam de mult că o să ajungă Arlauskis acolo", a spus Mirko Pigliacelli, conform Fanatik.

De la transferul în Bănie, Giedrius Arlauskis a jucat trei meciuri la U Craiova, iar în una dintre ele a reuşit să "închidă" poarta.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Giedrius Arlauskis în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai rotaru tun u craiovamihai rotaru tun u craiovau craiova tun mihai rotaruu craiova tun transfer mihai rotaruu craiova transfer mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare