Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare şoc de la U Craiova. După Copilu, urmează o nouă despărţire? Ce s-a întâmplat imediat după meciul cu Petrolul

Plecare şoc de la U Craiova. După Copilu, urmează o nouă despărţire? Ce s-a întâmplat imediat după meciul cu Petrolul
Comentarii

La doar câteva ore după victoria obţinută de Universitatea Craiova, scor 2-1, în faţa Petrolului, preşedintele executiv al oltenilor, Marian Copilu, şi-a dat demisia.

Venit la Universitatea Craiova în luna ianuarie, Marian Copilu a luat decizia de a părăsi conducerea clubului finanţat de Mihai Rotaru.

"Vreau să fiu mai aproape de familie! Renunţ la fotbal" , a declarat Marian Copilu pentru fanatik.ro.

În calitatea sa de preşedinte la CFR Cluj, unde a lucrat înainte de a semna cu Universitatea Craiova, Marian Copilu a câştigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, şi a bifat şi calificări în grupele Europa League şi Conference League. În anul 2019, Copilu a fost desemnat cel mai bun preşedinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc.

Copilu i-a adus la Universitatea Craiova pe Balint şi Arlauskis

Marian Copilu a fost omul din club care a insistat pentru aducerea lui Laszlo Balint. Cum rezultatele n-au fost pe măsura aşteptărilor, Mihai Rotaru a luat decizia de a-l demite pe antrenor după doar şapte meciuri în care a reuşit să bifeze doar două victorii.

Astfel, pe banca oltenilor a ajuns Mirel Rădoi, în luna august, iar Marian Copilu a lăsat încă de atunci de înţeles că urmează să se despartă de clubul lui Rotaru. Până să ajungă să-şi dea demisia, fostul preşedinte al oltenilor l-a adus la echipă şi pe Giedrius Arlauskis.

Portarul lituanian a plecat de la CFR Cluj imediat după demiterea lui Marian Copilu, astfel că, în iarnă, ar putea din nou să-l urmeze pe fostul său conducător. De altfel, deşi a venit la U Craiova de mai bine de o lună şi jumătate, Arlauskis a debutat pentru echipa pregătită de Mirel Rădoi abia la finalul săptămânii trecute, în victoria cu 2-1 obţinută în faţa Petrolului.

Afla mai multe despre: copilu 

viewscnt
Articole similare