Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a blocat pe Basarab Panduru după FCSB - UTA: "Nu ştiu cine e. Ne-a zăpăcit, dar apoi nimic pe teren" | EXCLUSIV

Întrebarea care l-a blocat pe Basarab Panduru după FCSB - UTA: "Nu ştiu cine e. Ne-a zăpăcit, dar apoi nimic pe teren" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a fost blocat de o întrebare care i-a fost pusă după FCSB - UTA 2-1.

Basarab Panduru: "Nu ştiu cine e omul meciului"

FCSB a ajuns la a treia victorie consecutivă în Superligă, iar Basarab Panduru a considerat că rezultatul a fost meritat de echipa antrenată de Nicolae Dică. 

Din meciul disputat pe Arena Naţională nu s-au remarcat mulţi fotbalişti, iar Basarab Panduru a fost întrebat cine a fost omul meciului. Răspunsul acestuia s-a lăsat aşteptat, deşi, oficial, Darius Olaru a fost desemnat omul partidei. 

"Nu ştiu cine e omul meciului. Nu ştiu. Olaru aleargă mult, ne-a zăpăcit. Ajungi în minutul 90+4 şi nu tragi la poartă singur cu portarul. Dacă Olaru cu golul ăla e cel mai bun din meci, doar cu şutul ăla, apoi nimic pe teren, atunci e greu să găseşti jucătorul meciului. 

Mi se pare rezultatul corect, adică FCSB merita să câştige. Coman, Cordea, Oaidă, nu mai vorbesc despre faza din 90+4 când scapă Olaru cu portarul, ocaziile le-au avut", a declarat expertul Orange Sport. 

FCSB a învins pe UTA Arad cu scorul de 2-1 în Superligă

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri.

Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalty, în minutul 88. Keşeru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. 

A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: fcsb uta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare