Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă! MM a anunţat finalul: "Capăt de linie!". Jucătorul e OUT din echipă | EXCLUSIV

Pleacă! MM a anunţat finalul: "Capăt de linie!". Jucătorul e OUT din echipă | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

"Căpat de linie" pentru Iasmin Latovlevici (36 de ani) la FC Argeş, consideră Mihai Stoica, expertul Orange Sport care e de părere că fundaşul e la finalul aventurii de la FC Argeş şi va pleca de la echipă în perioada de mercato din iarnă după ce Marius Croitoru l-a pedepsit imediat cum a comis un penalty în FC Argeş - Sepsi 0-5.

Iasmin Latovlevici are zilele numărate la FC Argeş, consideră Mihai Stoica. MM a anunţat finalul pentru jucător şi a spus că, după părere sa, va fi OUT din echipă. Iasmin Latovlevici a comis un penalty clar în meciul FC Argeş - Sepsi 0-5, care l-a înfuriat tare pe Marius Croitoru, antrenor care l-a înlocuit imediat pe "Lato".

Pleacă! MM a anunţat finalul: "Capăt de linie!". Jucătorul e OUT din echipă | EXCLUSIV

"Lato" a făcut-o lată în partida FC Argeş - Sepsi 0-5 şi a comis un penalty clar, fază în urma căreia a fost schimbat de Marius Croitoru. Având în vedere decizia furioasă şi rapidă a antrenorului, Mihai Stoica e de părere că e "capăt de linie" pentru Iasmin Latovlevici la FC Argeş.

Expertul Orange Sport, Mihai Stoica, a vorbit despre Iasmin Latovlevici, fostul fundaş stânga de la FCSB, care s-a "specializat" în gafe.

"Mă mir pentru că, de regulă, antrenorii nu prea procedează aşa (n.r.- legat de schimbarea imediată a lui Latovlevici), mai ales cu jucători cu experienţă, cu jucători în care au încredere. E posibil să fie cum spui, să fie chiar cap de linie (n.r. - să plece Latovlevici). A fost mult mai mare gafa pe care a făcut-o cu U Craiova 1948.

Eu ţin la Lato. L-am avut şi ca jucător. Am momente preţioase petrecute cu el, dar dă impresia uneori şi în teren şi în interviuri,  că e prea dezinvolt, prea nonşalant. Cumva e un decar pus să joace fundaş stânga. Se simte decar. Nu trebuie să te simţi decar când eşti apărător", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Iasmin Latovlevici l-a supărat de mai multe ori şi pe Andrei Prepeliţă, fostul antrenor de la FC Argeş, care l-a scos din echipă.

  • 784 de minute a jucat Iasmin Latovlevici în acest sezon la FC Argeş, în 12 meciuri din toate competiţiile

Afla mai multe despre: iasmin latovlevici fc argesfc arges iasmin latovlevicimihai stoica iasmin latovlevicimm stoica latovlevici 

viewscnt
Articole similare