Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iasmin Latovlevici îşi face ”mea culpa” după gafa din FC Argeş - FC U Craiova: ”Nici la vârsta asta nu am învăţat!”

Iasmin Latovlevici îşi face ”mea culpa” după gafa din FC Argeş - FC U Craiova: ”Nici la vârsta asta nu am învăţat!”

FC Argeș

Comentarii

U Craiova 1948 a câştigat meciul din deplasare contra celor de la FC Argeş cu scorul de 2-0, în etapa cu numărul cinci din Liga 1.

Iasmin Latovlevici îşi face ”mea culpa” după gafa din FC Argeş - FC U Craiova: ”Nici la vârsta asta nu am învăţat să fac asta!”

Andrea Compagno a deschis scorul în minutul 3, în urma unei gafe incredibile a lui Iasmin Latovlevici, care a dorit să îi paseze cu exteriorul lui Greab.

Din păcate pentru experimentatul fundaş, pasa sa nu a fost destul de puternică, iar Compagno a interceptat balonul şi a deschis scorul.

Latovlevici a fost supărat după meci şi a recunoscut că a greşit.

„Nu s-a întâmplat nimic şi nici la vârsta asta nu am învăţat să joc simplu, în ideea în care tot timpul am vrut să joc, niciodată nu mi-a plăcut să dau minge lungă. Nu mai poate fi schimbat nimic, important e să vedem ce putem face în meciul următor şi aia e.

(n.r. întrebat despre gazon) Nici nu are rost să mă gândesc la alte chestii să se interpreteze că sunt scuze. Sunt lipsuri ca la orice altă echipă. Am început prost, spun despre greşeala mea care a tras echipa înapoi. Apoi, nu am mai fost clari şi lucizi. În momentul ăsta, trebuie să reflectăm la ce e de făcut, în speţă eu, la greşeala mea”, a spus Iasmin Latovlevici, la flash-interviul de după meci.

Nici antrenorul Andrei Prepeliţă nu l-a iertat pe Iasmin Latovlevici, după meci.

„Ce să îi spun lui Lato (n.r. a gafat la primul gol), la experienţa pe care o are, dai o pasă către nimeni… Eu nu pot să antrenez lucrurile astea. Când are mingea e responsabilitatea lui, ştia ce trebuie să facă. Sunt jucători cu experienţă de la care mă aştept la mult mai mult, jucători cu meciuri internaţionale…”, a declarat Andrei Prepeliţă, după FC Argeş – FC U Craiova.

Afla mai multe despre: iasmin latovlevicifc argeşfc u craiova 

viewscnt
Articole similare