Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lato” a făcut-o lată. A comis un penalty şi a fost pedepsit imediat de Croitoru. Jucătorul, înlocuit instant în meciul cu Sepsi | VIDEO

”Lato” a făcut-o lată. A comis un penalty şi a fost pedepsit imediat de Croitoru. Jucătorul, înlocuit instant în meciul cu Sepsi | VIDEO

FC Argeș

Comentarii

Iasmin Latovlevici (36 de ani) a avut o prestaţie de coşmar în partida dintre FC Argeş şi Sepsi. Fundaşul stânga a comis un penalty şi a fost schimbat imediat de antrenorul Marius Croitoru, aflat la al doilea meci pe banca piteştenilor.

FC Argeş şi Sepsi s-au întâlnit într-un meci din cadrul etapei cu numărul 17 din Superligă.

Partida s-a scurs liniştit până în minutul 27, moment în care Iasmin Latovlevici a comis o eroare individuală în propriul careu şi a oferit şansa unui penalty pentru formaţia oaspete.

Cosmin Matei a transformat fără emoţii lovitura de la 11 metri, deschizând astfel scorul în partida de la Piteşti.

”Lato” a făcut-o lată. A comis un penalty şi a fost pedepsit imediat de Croitoru. Jucătorul, înlocuit instant | VIDEO

La numai câteva momente de la faza respectivă, în minutul 30, fundaşul stânga de 36 de ani a fost schimbat de Marius Croitoru, chiar în momentul în care se pregătea să repună mingea în joc din aut.

În locul lui Latovlevici a intrat Creţu, ceea ce înseamnă că acesta a jucat doar 30 de minute în duelul cu Sepsi.

Ajuns la 36 de ani, Iasmin Latovlevici este legitimat la FC Argeş din septembrie 2021, atunci când a ajuns de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: latovleviciarges 

viewscnt
Articole similare