Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă ameninţă că va exclude aproape jumătate din lot după înfrângerea cu FC U Craiova! Măsuri drastice anunţate de tehnician: ”Aşa nu se poate”

Andrei Prepeliţă ameninţă că va exclude aproape jumătate din lot după înfrângerea cu FC U Craiova! Măsuri drastice anunţate de tehnician: ”Aşa nu se poate”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a fost înfrântă, pe teren propriu, în a cincea etapă a Ligii 1, scor 0-2, de FC U Craiova. Andrea Compagno a marcat o dublă pentru formaţia olteană şi l-a făcut pe Andrei Prepeliţă să se dezlănţuie în urma meciului.

După o calificare în play-off în premieră în ultima stagiune, FC Argeş spera că poate reuşi o nouă performanţă în acest sezon, dar semnele nu sunt încurajatoare până acum.

În afara victoriei din prima etapă, jucătorii pregătiţi de Andrei Prepeliţă au dezamăgit, iar tânărul tehnician este deja sătul de prestaţiile echipei sale.

După înfrângerea 0-2 cu FC U Craiova, în care Andrea Compagno a marcat o dublă, la care a contribuit şi Latovlevici, cu o pasă criminală în minutul 3, care a dus la deschiderea scorului, Prepeliţă s-a dezlănţuit.

Antrenorul lui FC Argeş a ”tunat” la adresa jucătorilor săi, în special pentru o lipsă de atitudine, şi a ameninţat că va exclude din lot chiar şi şapte-opt jucători, din 22, pentru a repune echipa pe picioare.

Andrei Prepeliţă ameninţă că va exclude aproape jumătate din lot după înfrângerea cu FC U Craiova

Concluziile... ce să vă spun? Ca de obicei, începem de la 1-0, minutul 2-3, cu U Cluj la fel, cred că mai bine ne motivăm, punem mingea, le dăm mingea să dea 1-0 ca să putem să jucăm după aia.

După aceea, prima repriză e clar că am controlat-o, ne-am creat ocazii, dar fără atitudine. Să joci acasă cu atitudinea asta... nu ştiu, nu văd atitudine, nu am văzut după meci, să văd ceva spart în vestiar sau... mâine, antrenament.

Tragem concluziile, aşa nu se poate, am tras un semnal de alarmă, se pare că nu au înţeles, câţi jucători o să înţeleagă lucrul acesta, avem un lot de 22, ok, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luăm de la copii şi juniori, dar măcar ştim că cine intră în teren dă 100%.

Ce să îi spun lui Lato la experienţa pe care o are? Dai o pasă către nimeni, să pui adversarul... cu exteriorul, bagi mingea în interior, sunt lucruri pe care nu pot să la antrenez.

Îi spun alte chestii, care să ne ajute pe construcţie, pe faza defensivă, când are mingea, e responsabilitatea lui, ştia ce trebuie să facă. Sunt jucători cu experienţă de la care mă aştept la mult mai mult, jucători cu meciuri internaţionale.

Nu e uşor după ce pleci cu 1-0, dar apoi am încercat, am controlat jocul. Facem schimbări ofensive, pentru a egala, pentru a câştiga meciul... pasiv, la fel.

Am încercat în toată această perioadă (n.r. pe Işfan) să îl ţin cu picioarele pe pământ, toată lumea îl vorbeşte... dacă nu ai continuitate, nu faci nimic.

Azi am avut o discuţie cu el, e drept că a avut şi nişte probleme medicale, am făcut eforturi să joace, dar, la fel, fără... nu ştiu, meci acasă.

Mă duc să mă uit pe statistici, dar nu cred că a băgat unul o alunecare, să fie agresiv, numai pe la spate.

Nici adversarul nu ne-a... două şuturi la poartă, două goluri. [...] Vor fi clar repercusiuni, pentru că nu putem să mergem aşa. 12-13-14 care sunt, care dau totul, mergem cu ei.

Restul să stea, să se uite, să vadă unde au venit, până nu dau ce dorim, o să se uite.”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare