Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-am zgârcit la salariu şi l-a luat CFR”. Transferul pe care îl regretă şi acum Gigi Becali: ”Am greşit, îmi reproşez”

”M-am zgârcit la salariu şi l-a luat CFR”. Transferul pe care îl regretă şi acum Gigi Becali: ”Am greşit, îmi reproşez”galerie foto

FCSB

Comentarii

În cei aproape 20 de ani petrecuţi de Gigi Becali ca patronul FCSB-ului, o multitudine de atacanţi s-au ”perindat” pe la formaţia roş-albastră. Odată cu venirea lui Andrea Compagno (26 de ani) la club, finanţatorul echipei l-a numit pe acesta al treilea cel mai bun vârf din istoria clubului şi a dezvăluit pe cine vede ca fiind primii doi.

Cel mai bun marcator în Liga 1 în anul 2022, Andrea Compagno a fost achiziţionat de FCSB în vară, de la FC U Craiova, şi şi-a continuat forma de excepţie la Bucureşti.

În acest an calendaristic, atacantul italian a reuşit să puncteze de 21 de ori în Superligă, iar Gigi Becali îl vede pe acesta drept al treilea cel mai bun atacant din istoria FCSB-ului.

Pe locul doi, deşi nu a prins multe minute în Capitală, Cyril Thereau (39 de ani) a fost nominalizat de latifundiar, graţie celor 10 ani petrecuţi în fotbalul italian.

Iar, pe prima poziţie, Becali l-a clasat pe Pantelis Kapetanos (39 de ani), pe care a recunoscut că regretă şi acum că l-a lăsat să se transfere la CFR Cluj.

Sosit la FCSB în vara lui 2008. liber de contract, grecul a fost lăsat după doi ani şi jumătate să plece la CFR Cluj, unde avea să petreacă următorul an şi jumătate, câştigând un titlu.

În septembrie 2013, Kapetanos revenea la FCSB, unde avea să cucerească iar campionatul, însă Gigi Becali îşi reproşează şi acum că s-a ”zgârcit” şi i-a permis grecului să plece la Cluj.

Transferul pe care îl regretă şi acum Gigi Becali

Eu am greşit o dată. Îmi reproşez. După ce am greşit, am primit răsplata. Am greşit. Cerea un salariu de 25.000 sau sau de 30.000 de euro. Nu mai ştiu. Dar nu am vrut să-i dau.

M-am zgârcit la 5.000 de euro, nu am vrut să-i dau. Şi l-a luat CFR Cluj şi a câştigat campionatul. A marcat goluri Kapetanos, ne-a ajutat.

Pe urmă vine francezul Thereau. El nu ne-a ajutat pe noi foarte tare, pentru că nu a avut timp. Dar l-am văzut în Italia, unde a jucat pe toate poziţiile.

Înseamnă că a fost un mare atacant. Dar la noi nu a jucat prea mult, din păcate pentru noi. Pe Compagno îl văd în primii trei atacanţi pe care i-am avut. Nu în primii cinci, în primii trei.

Îmi place de Compagno, pentru că se bate. Ne-a rezolvat vreo trei meciuri. A scos penalty, el l-a bătut... aleargă foarte mult, 13 kilometri. Un astfel de atacant vreau, care aleargă 13 kilometri”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 37 de goluri şi 11 pase decisive a însumat Kapetanos în 97 de partide în tricoul FCSB-ului.

Printre fotbaliştii omişi de Gigi Becali din ierarhia sa se numărăm Raul Rusescu, Federico Piovaccari, Bogdan Stancu sau Claudiu Keşeru.

Afla mai multe despre: pantelis kapetanos 

viewscnt
Articole similare