Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică se retrage. Anunţul momentului: ”Mi-a ajuns! Decizia este irevocabilă”. Ce vrea să facă mai departe: ”Atunci nu mai scapă nimeni de gura mea”

Marius Şumudică se retrage. Anunţul momentului: ”Mi-a ajuns! Decizia este irevocabilă”. Ce vrea să facă mai departe: ”Atunci nu mai scapă nimeni de gura mea”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (51 de ani) a anunţat că se va retrage din antrenorat. Actualul tehncian al saudiţilor de la Al Raed a precizat când va avea loc momentul respectiv şi ce îşi doreşte să facă în viitor, având un mesaj direct şi pentru antrenorii din România.

Marius Şumudică se retrage: ”Mi-a ajuns! Decizia este irevocabilă. Atunci nu mai scapă nimeni de gura mea”

Marius Şumudică a făcut anunţul momentului pentru fotbalul românesc.

Tehnicianul de 51 de ani a informat că se va lăsa de antrenorat peste câţiva ani, în jurul vârstei de 55 de ani, după care îşi doreşte să urmeze o carieră în televiziune, asemenea altor colegi din breaslă.

Şumudică s-a arătat dezamăgit de situaţia în care a ajuns fotbalul românesc şi a subliniat că decizia sa este irevocabilă.

”Am avut ghinioane, am avut probleme, am avut trei străini din cei şapte accidentaţi. Avem o lună jumătate de pregătire, pe 15 vom începe miniturul ăsta care trebuie jucat. Asta e! Important e să căpătăm experienţă şi să pot duce contractul la capăt.

Întrebaţi-l pe Mitriţă ce e cu el, a fost accidentat, dar acum e pregătit. Nu discut de fotbalul românesc! Nu mă interesează fotbalul românesc, deocamdată sunt sub contract. După ce nu voi mai antrena afară, voi veni în ţară şi mă las de meserie. Voi lucra în televiziune.

Nu m-a supărat nimeni, asta e decizia mea irevocabilă. Vreau să mai antrenez patru-cinci ani la nivel de străinătate, apoi mă retrag! N-am nimic cu România, şcoala românească de antrenori m-a format, dar e o decizie personală.

Mi-a ajuns, vreau să fiu expert la TV. Nu-mi doresc să mai antrenez. Nu-l copiez eu pe Pique, nu mai am putere. Peste patru-cinci ani vreau să stau liniştit.

Nu vreau să mai discut de fotbalul românesc, de colegi de breaslă, de antrenori decât în momentul în care voi fi în fotoliu şi voi fi expert în televiziune. Atunci nu va scăpa nimeni de gura lui Şumudică”, a declarat antrenorul de 51 de ani, la plecarea din ţară.

Ultima echipă din România pe care a pregătit-o Şumudică este CFR Cluj, în perioada iunie - august 2021.

În prezent, tehnicianul român se află la conducerea băncii tehnice a formaţiei Al-Raed, din Arabia Saudită.

După plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB, Marius Şumudică a fost şi el propus la clubul finanţat de Gigi Becali.

Afla mai multe despre: sumudicaantrenor roman 

viewscnt
Articole similare