Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tiki-taka la FCSB. Gigi Becali, în al nouălea cer. ”Guardiola!”. Posesia, vis îndeplinit după plecarea lui Dică

Tiki-taka la FCSB. Gigi Becali, în al nouălea cer. ”Guardiola!”. Posesia, vis îndeplinit după plecarea lui Dică

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că vrea posesie la FCSB, acesta fiind şi unul dintre motivele despărţirii de Nicolae Dică. Mihai Pintilii, cel care îl înlocuieşte provizoriu, l-ar dori pe Pep Guardiola (51 de ani) sa vină antrenor principal tocmai pentru că îndeplineşte condiţia impusă de patronul vicecampioanei.

Gigi Becali încă nu a numit un antrenor principal la FCSB. Plecarea lui Nicolae Dică a lăsat postul respectiv vacant, post ce este ocupat la momentul de faţă, provizoriu, de Mihai Pintilii.

Tiki-taka la FCSB. Gigi Becali, în al nouălea cer. ”Guardiola!”. Posesia, vis îndeplinit. ”Mi-aş dori din suflet”

Acesta a transmis, înaintea duelului cu Rapid de pe Arena Naţională, că ar dori ca Pep Guardiola să ajungă la conducerea băncii tehnice a roş-albaştrilor.

Motivul pentru care l-ar alege pe managerul lui Manchester City ar fi posesia, aspect pe care Gigi Becali a anunţat că îl interesează la FCSB.

”(n.r. despre Dică) M-a sunat a doua sau a treia zi, am avut o discuţie cu el amicală.

(n.r. cine i-ar plăcea să vină) Guardiola sau Ancelotti. Stilul nu-l găsim niciodată. Guardiola să avem posesie, mi-aş dori din suflet.

Aştept să vină (n.r. un antrenor principal), îl aşteptăm cu braţele deschise şi să facem treabă, să ne ducă unde ne e locul”, a declarat Pintilii, la conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu Rapid.

Gigi Becali: ”Vreau posesie. Mă interesează posesia"

"Nu ştiu dacă a plecat, eu nu ştiu nimic, voi ştiţi mai bine, eu sunt la biserică. A plecat? Eu nu ştiu nimic. Încă nu ştiu dacă şi-a dat demisia. Dacă şi-a dat demisia, vedem ce facem, căutăm un antrenor. Dar nu vorbim în cazul în care... Nu ştiu, nu vorbesc, pentru că nu ştiu de demisie.

Vreau să spunem ce este adevărat, nu vreau să spunem ce ne imaginăm. Hai să vedem, nu vreau să vorbim de demisie. Când toată echipa joacă fix ca la circ, înseamnă că antrenorul e de vină. Nu e vina antrenorilor, e vina lui Dică. 

Nu zic că nu e bun antrenor, dar acum e vina mea. Sau poate nu e vina mea, poate nu le convine dracilor şi acum îşi bat joc dracii de jucători. E posibil să nu fie nici vina lui Dică. Dracii le spun jucătorilor să nu alerge, să nu paseze, să nu facă lucruri bune.

Eu zic de trei luni de zile că vreau posesie, dar nimeni nu mă aude, ştiaţi toţi că mă interesează posesia", afima Gigi Becali, conform Pro Arena, după U Cluj - FCSB 2-1.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliguardiola 

viewscnt
Articole similare