Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, discuţii cu conducerea unui club din Liga 1! Antrenorul a recunoscut tot: ”Am garantat asta”

Laurenţiu Reghecampf, discuţii cu conducerea unui club din Liga 1! Antrenorul a recunoscut tot: ”Am garantat asta”galerie foto

Superliga

Comentarii

Deşi a plecat din Liga 1, Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) încă este în relaţii bune cu conducătorii mai multor cluburi din campionatul nostru, relaţii atât de bune încât a contribuit la numirea unui antrenor principal în prima divizie a României.

Când a preluat-o pe FCSB, Laurenţiu Reghecampf a revoluţionat felul în care roş-albaştrii se pregăteau şi jucau, fiind şcolit în Germania în cele ale antrenoratului.

Alături de el pe tot parcursul aventurii la FCSB, dar şi la FC Snagov, Concordia Chiajna, Al Hilal, Litex, Al Wahda şi Al Wasl, Toni Petrea (47 de ani) a avut şansa de a ”fura meserie” de la Reghecampf.

Iar, după ani întregi în care a fost secundul acestuia, actualul antrenor al Chindiei a primit o şansă din partea lui Gigi Becali, reuşind să îi aducă FCSB-ului primul trofeu după 2016.

Deşi cele două mandate ale sale pe banca tehnică a vicecampioanei nu au rezultat într-un campionat, echipa roş-albastră nu mai jucase de ani întregi cum o făcea sub comanda lui Petrea.

Plecat de la Bucureşti pentru a doua oară la începutul acestui sezon, Toni Petrea a primit şansa de a o prelua pe Chindia, unde a reuşit să surprindă chiar şi cei mai optimişti fani.

”Mi-au cerut un sfat şi am garantat”

Din codaşa Ligii 1, echipa din Târgovişte a ajuns să fie pretendentă la play-off, iar meritul i se datorează atât noului antrenor, cât şi fostului său colaborator.

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că a fost contactat de conducerea Chindiei când echipa avea nevoie de înlocuitor pentru Adrian Mihalcea, iar el a garantat că Toni Petrea este omul potrivit pentru post.

Am participat din afară la numirea lui la Târgovişte, pentru că am avut o discuţie cu oamenii de acolo, cu care mă ştiu bine.  Mi-au cerut un sfat şi am garantat pentru Toni, că îi va ajuta în realizarea obiectivelor.

Mă bucur pentru acest început bun pe care-l are, dar nu e suficient. Vor trebui să o ţină mai departe pe aceeaşi linie. Campionatul e lung, n-au rezolvat încă nimic, dar am încredere că echipa va evita retrogradarea”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare