Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Mihalcea, OUT de la Chindia Târgovişte! ”Mult succes în carieră”

OFICIAL | Adrian Mihalcea, OUT de la Chindia Târgovişte! ”Mult succes în carieră”

Chindia Targoviste

Comentarii

Adrian Mihalcea a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu Chindia Târgovişte.

OFICIAL | Adrian Mihalcea, OUT de la Chindia Târgovişte! ”Mult succes în carieră”

Chindia Târgovişte a fost învinsă şi de U Cluj, scor 0-1. A rămas fără victorie în Liga 1, pe ultimul loc. Din cauza rezultatelor slabe, Adrian Mihalcea a fost demis de la Chindia Târgovişte. Anunţul a fost făcut public chiar azi pe pagina oficială a clubului din Superliga. 

”Astăzi, 20 septembrie 2022, AFC Chindia Târgovişte a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Adrian Mihalcea. 

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru devotament şi implicare şi îi doreşte mult succes în carieră!”, au scris cei de la Chindia. 

  • Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store.

Adrian Mihalcea a fost instalat la Chindia în această vară, în locul lui Emil Săndoi. Înainte a pregătit-o pe pe Unirea Slobozia, alături de care a ajuns în play-off-ul ligii secunde. 

Ce a declarat Mihalcea după înfrângerea cu U Cluj:

”Am încercat să revenim, am arucat toţi jucătorii de atac în teren. Prima repriză a fost liniştită, a doua repriză am intrat bine, luăm gol la singura lor ocazie periculoasă. Nu sunt multe de spus. S-au dăruit... Era o şansă mare să câştigăm puncte, n-am reuşit. Din păcate uitaţi-vă în ce situaţie suntem. Se vor lua ultimele măsuri.

Avusesem deja un ultimatum, dacă reuşeam să câştig aici continuam. Dar echipa pare că e blocată! Nu am reuşit să câştigăm... Azi chiar nu sunt supărat, au respectat ce le-am cerut. N-aş avea ce să le reproşez, lipsa norocului. Au nevoie de un declic. Aceştia suntem... ”, a declarat Mihalcea după meci. 

Chindia Târgovişte este singura echipă rămasă fără victorie în Superligă.

Basarab Panduru sare în apărarea lui Prepeliţă: ”Bravo lui că nu îşi dă demisia!” + Le bate obrazul celor de la FC Argeş: ”Din cauza lor” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adrian mihalceachindia 

viewscnt
Articole similare