Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru sare în apărarea lui Prepeliţă: ”Bravo lui că nu îşi dă demisia!” + Le bate obrazul celor de la FC Argeş: ”Din cauza lor” | EXCLUSIV

Basarab Panduru sare în apărarea lui Prepeliţă: ”Bravo lui că nu îşi dă demisia!” + Le bate obrazul celor de la FC Argeş: ”Din cauza lor” | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în ultimul meci al etapei a XI-a din Superligă.

Basarab Panduru sare în apărarea lui Prepeliţă: ”Bravo lui că nu îşi dă demisia!”. Le bate obrazul celor de la FC Argeş: ”Băiatul ăsta a antrenat doar cu presiune” | EXCLUSIV 

Unicul gol al meciului a fost marcat de Camora în minutul 62. Fanii lui FC Argeş nu sunt mulţumiţi de Andrei Prepeliţă, chiar dacă antrenorul a obţinut rezultate peste aşteptări cu echipa. 

Fanii prezenţi pe arena "Nicolae Dobrin" i-au cerut din nou demisia lui Prepeliţă.

  • Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store.

La finalul meciului, Andrei Prepeliţă a oferit mai multe declaraţii. El spune că nu are de gând să îşi dea demisia, deşi fanii din Argeş i-au cerut-o în nenumărate rânduri.

Basarab Panduru, prezent în studioul Orange Sport, a comentat declaraţiile lui Prepeliţă. Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru antrenorul lui FC Argeş.

”(n.r. despre faptul că Prepeliţă nu îşi dă demisia) Bravo. Abia acum văd că intrăm în normalitate. Du-ţi contractul pâna la capăt. Bravo lui, nu îţi da demisia. Oricum e un antrenor care de când a venit a stat doar cu presiune. Tot timpul se vorbea de el că este demis. Şi uită-te la el are rezultate, o duce cum o duce pe FC Argeş în play-off.

O duce, cum o duce, repet, pentru că a fost foarte greu. FC Argeş nu avea echipă de play-off. Începe iar campionatul cu presiune... Ei vor ca din 3 meciuri să ia 9 puncte. Imposibil. Mi se pare din calea afară să îl dai afară acum când a avut meci cu CFR. Băiatul ăsta a stat nu mai cu presiune din cauza lor. Acum îl văd şi pe el, că spune că nu îşi dă demisia, dar presiunea e mare. În momentele ăstea e aproape imposibil să mai întorci ceva, când conducerea e impotriva ta!”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

NEWS ALERT | Cosmin Contra, pregătit să-i ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Ce se întâmplă în Gruia

Afla mai multe despre: andrei prepelitafc arges 

viewscnt
Articole similare