Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă, în ”război” cu fanii lui FC Argeş: ”N-o să-mi dau demisia. Nu e un gest de bărbăţie!”

Andrei Prepeliţă, în ”război” cu fanii lui FC Argeş: ”N-o să-mi dau demisia. Nu e un gest de bărbăţie!”

FC Argeș

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în ultimul meci al etapei a XI-a din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Camora în minutul 62. Fanii lui FC Argeş nu sunt mulţumiţi de Andrei Prepeliţă, chiar dacă antrenorul a obţinut rezultate peste aşteptări cu echipa. 

La finalul meciului, Andrei Prepeliţă a oferit mai multe declaraţii. El spune că nu are de gând să îşi dea dimisia. 

”N-o să-mi dau demisia. Nu e un gest de bărbăţie!”

”M-am obişnuit cu scandările tribunei, nu ştiu ce doresc de la mine. Sincer, eu i-am respectat, am vorbit frumos despre ei. Sunt şi piteştean, m-am întors cu sufletul acasă.

Ca antrenor, am salvat echipa de la retrogradare, am dus-o în play-off anul trecut, în semifinalele Cupei, cu un lot cu care nu puteam emite pretenţii.

Sunt dezamăgit, când vii şi joci acasă te aştepţi să ai susţinere. Mă uit la ce susţinere au unele echipe, cum îi poartă suporterii spre victorie.

N-am nimic împotriva acestor scandări împotriva mea, dar măcar pe jucători să-i susţină. Ei simt asta, le-am spus să fie calmi. Au nevoie de încurajări.

Domnul Petrescu a câştigat campionate la CFR, e într-o grupă europeană. Sunt ciudate aceste scandări, aceste presupuse schimbări de antrenori. Avem nevoie de linişte pentru a lucra.

Eu sunt obişnuit de un an de zile. Dacă conducerea ia vreo decizie, mă supun. Dar, ca să fie liniştiţi spectatorii, n-o să-mi dau demisia. Nu e un gest de bărbăţie. Şi anul trecut puteam să renunţ, când au fost momente grele, dar am continuat şi am jucat în play-off.

Uşor, uşor, creăm grupul, se creează omogenitate, iar echipa arată din ce în ce mai bine. Când avem ghinion, trebuie să ştim să gestionăm situaţia. Probabil se va întoarce şansa şi către noi”, a spus Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: fc argeş-cfr-prepeliţă 

viewscnt
Articole similare