Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cyril Thereau: "Am venit cu noroc! Mi-e dor de Ghencea full". Cum a răspuns glumei făcute de MM: "S-a terminat"

VIDEO | Cyril Thereau: "Am venit cu noroc! Mi-e dor de Ghencea full". Cum a răspuns glumei făcute de MM: "S-a terminat"

FCSB

Comentarii

Cyril Thereau (39 de ani) a fost prezent la meciul FCSB - Rapid 3-1 şi, la final, a vorbit pe scările Arenei Naţionale despre partidă şi despre vicotira "roş-albaştrilor". Atacantul a spus că îi e dor de stadionul din Ghencea şi l-a anunţat pe Mihai Stoica faptul că "fotbalul s-a terminat" pentru el.

Fostul atacant al "roş-albaştrilor", Cyril Thereau, a fost invitatul celor de la FCSB pe Arena Naţională la derby-ul cu Rapid. După partidă, francezul şi-a adus aminte de perioada petrecută în Ghencea şi a spus că îi e cel mai dor de stadionul Ghencea full.

VIDEO | Cyril Thereau: "Am venit cu noroc! Mi-e dor de Ghencea full". Cum a răspuns glumei făcute de MM: "S-a terminat"

Thereau a venit pe Arena Naţională la invitaţia lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB, dar şi-a adus aminte că atmosferat de pe Ghencea era mai frumoasă. Fostul atacant are încredere că FCSB poate ajunge în playoff, dar le-a atras atenţia că trebuie să-şi numească antrenor.

În plus, Cyril Thereau a răspuns glumei făcutr de MM, care a spus că, şi la 40 de ani, Thereau ar putea juca bine în campionatul din România.

"(n.r - Ţi-a fost dor de băieţi şi de atmosferă?) Da, da, a fost frumos. E al doilea meci pe care îl văd pe stadionul acesta.

Atmosfera era mai frumoasă în Ghencea, din ce-mi aduc aminte, dar a fost frumos.

A fost greu pentru ei, Meme mi-a spus că sunt într-un moment prost, dar au câştigat şi e bine. I-am spus că vin cu noroc.

Ne-am văzut şi când au jucat cu Anderlecht. Nu am văzut meciul, dar i-am cunoscut pe băieţi a doua zi. I-am spus că vin ca să aibă noroc şi sunt fericit că au câştigat.

Da, au două jocuri în minus, dacă le câştigă pe acestea pot ajunge în play-off. Dar cred că e mult mai important să-şi găsească antrenor şi să înceapă să câştige. Vom vedea.

Nu, nu, am terminat. 39 de ani, nu, de doi ani m-am retras, stau cu copilul meu. Pentru mine fotbalul s-a terminat, doar mă uit la meciuri.

Da, mi-a fost dor de România. Îmi plac oamenii de aici, când eram în Italia mulţi români mă opreau să vorbim despre Steaua. Sunt amintiri plăcute pentru mine. Îmi place oraşul, când pot vin, îmi plac oamenii şi oraşul.

Nu ştiam că e aici. Nu am jucat cu el, a fost înaintea mea. Când eram la Fiorentina se pregătea să-şi ia licenţa şi l-a văzut acolo. Au o echipă bună.

Singura diferenţă, cred, legată de Steaua (n.r. - FCSB), când jucam eu 50% erau jucători de echipă naţională. Acum e puţin diferit, dar CFR Cluj au o echipă bună, au făcut lucruri bune în Europa.

E ciudat, mi-au explicat. Am jucat pentru Steaua, pentru această echipă, FCSB. După, nu ştiu, e o chestie politică, doar ce am auzit despre problemă.

(n.r. - De ce ţi-e dor cel mai tare din România?) Ghencea. Ghencea când era stadionul plin!", a spus Cyril Thereau, pe scările Arenei Naţionale.

Afla mai multe despre: thereaufcsbrapidvideo 

viewscnt
Articole similare