Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat de fapt cu Edjouma în vestiarul FCSB! S-a folosit "un ton agresiv" | EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat de fapt cu Edjouma în vestiarul FCSB! S-a folosit "un ton agresiv" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a descătuşat la primul meci fără Nicolae Dică pe postul de antrenor principal şi a învins-o pe Rapid cu 3-1, în Superligă, într-un duel pe Arena Naţională din care au lipsit exact fotbaliştii cu care fostul tehnician a avut o dispută.

Nicolae Dică a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Edjouma în vestiarul FCSB

Imediat după ce a plecat de la FCSB, Nicolae Dică a fost invitat la Orange Sport şi a recunoscut că Dawa l-a sfidat, în meciul cu U Cluj. 

Edjouma a fost alt fotbalist de la FCSB cu care Nicolae Dică a avut o contră, după cum a recunoscut Andrei Cordea, iar fostul antrenor al echipei finanţate de Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi mijlocaş. 

La pauza meciului cu Petrolul Ploieşti, Nicolae Dică a dorit să corecteze anumite lucruri greşite făcute de Malcom Edjouma şi a folosit "un ton agresiv", pentru a se face înţeles şi pentru ca fotbalistul să nu pună în pericol victoria. 

"Când aud că s-au certat cu mine... Nu s-au certat! La meciul de la Ploieşti (n.r. - cu Petrolul), la pauză, i-am transmis lui Edjouma că trebuie să facă într-un anumit fel pe faza defensivă. El îmi spunea că nu are timp să ajungă. Îi arătam pe tablă... Ştii vestiarul de la Petrolul? Aveam 10 metri distanţă. 

Îi explicam cum să facă mişcările pe faza defensivă ca să ajungă. Eu pur şi simplu îi arătam, dar pe un ton mai agresiv. El, în momentul ăla, a spus ok şi a doua repriză chiar a făcut bine, i-am şi scos faze în care a reuşit să facă lucrul ăsta. 

N-a fost un conflict. Sunt momente la pauză când trebuie să vorbeşti pe un ton mai ridicat", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Dawa şi Edjouma nu au prins lotul FCSB pentru derby-ul cu Rapid

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Dawa şi Edjouma nu au fost nici măcar pe banca de rezerve, iar fundaşul central a fost văzut pe Arena Naţională. 

”Au avut nişte probleme înaintae jocului şi nu au prins lotul. Dar ce au făcut? Nu, nu (n.r. nu au fost pedepsiţi), aveau probleme şi am decis cu stafful medical să nu facă parte din lot la acest meci”, a spus Mihai Pintilii, înainte de meciul cu Rapid. 

 

Afla mai multe despre: edjoumafcsb rapid 3-1nicolae dica 

viewscnt
Articole similare