Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Astea mi se par nişte găinării". Decizia luată de FCSB l-a indignat pe Adrian Mutu: "Doar la noi vezi asta"

"Astea mi se par nişte găinării". Decizia luată de FCSB l-a indignat pe Adrian Mutu: "Doar la noi vezi asta"

FCSB

Comentarii

FCSB - Rapid, 3-1, în Superligă, a strâns 31.233 de spectatori, un record de asistenţă în acest sezon, dar Adrian Mutu s-a arătat indignat de atitudinea organizatorilor faţă de suporterii oaspeţi.

Adrian Mutu, după FCSB - Rapid 3-1

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă. Giuleştenii au avut suficiente motive să fie nemulţumiţi. 

Echipa antrenată de Adrian Mutu s-a prezentat modest pe cel mai mare stadion al ţării, l-a pierdut pe Junior Morais, eliminat după un gest stupid, şi nemulţumirea a vizat şi decizia gazdelor în privinţa fanilor adverşi. 

După ce în tur suporterii celor două echipe s-au înţeles asupra împărţirii peluzelor, pentru un număr mai mare de bilete pentru fanii FCSB, conducerea rapidistă a luat hotărârea să acorde, regulamentar, doar câteva sute de bilete. 

În meciul retur de pe Arena Naţională, FCSB a procedat la fel şi i-a mutat pe fanii rapidişti la inelul al treilea, în timp ce alţii au stat în cele două tribune. 

Adrian Mutu s-a arătat deranjat de felul în care suporterii rapidişti au fost trataţi. 

"Astea sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noştri la inelul 3, unii într-o parte, alţii în alta... Mi se par nişte glumiţe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porţii.

Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiţi la televizor şi vezi o peluză goală şi galeria adversă pusă în colţuri, astea mi se par nişte găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri.

Încercăm să aducem un plus de diplomaţie în declaraţii, pentru a sta în spiritul sportivităţii. În sport nu e vorba despre câştigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor.

Nu e în regulă. Astea sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust şi neinspirată", a spus Adrian Mutu după meciul de pe Arena Naţională. 

Afla mai multe despre: adrian mutufcsb rapidsuporteri rapid 

viewscnt
Articole similare