Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cordea recunoaşte că l-a provocat pe Junior Morais, eliminat în FCSB - Rapid 3-1: "Ştiam că se va enerva, a fost o tactică"

Andrei Cordea recunoaşte că l-a provocat pe Junior Morais, eliminat în FCSB - Rapid 3-1: "Ştiam că se va enerva, a fost o tactică"

FCSB

Comentarii

Andrei Cordea, jucătorul echipei FCSB, a declarat duminică, după victoria cu Rapid, că niciodată nu a simţit o asemenea atmosferă la echipă. De asemenea, atacantul lateral a explicat momentul eliminării lui Junior Morais.

Andrei Cordea explică eliminarea lui Junior Morais

Giuleştenii au terminat pe teren cu un om mai puţin, dar au reuşit să marcheze în inferioritate numerică. 

Fundaşul stânga Junior Morais a clacat la jumătatea reprizei secunde, iar Sebastian Colţescu nu l-a iertat. 

Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70. După ce a fost atins de Andrei Cordea într-un duel, brazilianul a reacţionat şi l-a lovit în faţă pe internaţionalul român. 

La final, fotbalistul de la FCSB a recunoscut că a dorit să-l provocat de-a lungul meciului pe adversarul direct. 

"La cartonaşul roşu Junior Morais m-a lovit clar, l-am enervat puţin, pentru că ştiam că se va enerva, a fost o tactică. Despre antrenor ce să vă spun? Pintilii ne-a spus că nu va rămâne antrenor, dar va rămâne lângă noi”, a declarat Andrei Cordea.

”Este un derby, am simţit-o de ieri, când au venit suporterii să ne motiveze. Ne-au împins de la spate, am simţit adrenalina. Mă bucur că am câştigat azi. Am arătat ca o echipă adevărată. Vă spun sincer că nu am văzut nicodata echipa asta atât de motivată. Ne-am ajutat cu toţii, cu Pintilii, cu Thomas Neubert. Nu le-am dat nici o şansă din minutul unu.

Cred că am ajuns la stadion mult mai motivaţi, i-am simţit că nu erau motivaţi să câştige meciul. Azi cred că a fost o dezlănţuire, ne-am simţit ca o familie, încă de la vestiare. De un an şi ceva de când am venit aici nu am mai văzut aşa ceva", a adăugat Cordea. 

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

 

Afla mai multe despre: junior moraisandrei cordeafcsb rapid 

viewscnt
Articole similare