Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, indecis dacă va rămâne la FCSB după victoria răsunătoare cu Rapid: ”Să câştig cu Galaţi şi vedem ce urmează!” Cum şi-a motivat jucătorii

Mihai Pintilii, indecis dacă va rămâne la FCSB după victoria răsunătoare cu Rapid: ”Să câştig cu Galaţi şi vedem ce urmează!” Cum şi-a motivat jucătorii

FCSB

Comentarii

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB.

În minutul 10, Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea. În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalty pentru 3-1.

La finalul meciului, Mihai Pintilii a oferit mai multe declaraţii. El a fost indecis dacă va rămâne sau nu la FCSB. Antrenorul spune că mai întâi trebuie să câştige meciul cu Galaţi, iar apoi va vedea ce se va întâmpla. 

”Să câştig cu Galaţi şi vedem ce urmează!”

”E doar meritul lor şi atât. Au demonstrat că merită să fie aici. Am vorbit cu ei că trebuie să începem meciul sus. Aici ţine de mine cum îi motivez. Tot staff-ul am format o echipă şi i-am motivat. Le-am dat plăcere la antrenamente. Au căpătat încrederea de care au nevoie. 

Eu am mai zis, să câştig cu Galaţiul şi cu cine urmează şi apoi vom vedea dacă rămân. Octavian Popescu are talent extraordinar de mult. A avut o decădere, dar sper să revină şi să joace mereu ca în seara asta. 

Eu vreau doar să intrăm în play-off, apoi vom calcula şi vom vedea. E departe. Suntem la 3 puncte de play-off. Ne trebuie o victorie”, a spus Mihai Pintilii.

Afla mai multe despre: fcsb-rapid-mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare