Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tavi Popescu, recital la declaraţii după victoria cu Rapid! Cu zâmbetul la urechi, jucătorul a vorbit despre perioada grea de la FCSB şi despre derby

VIDEO | Tavi Popescu, recital la declaraţii după victoria cu Rapid! Cu zâmbetul la urechi, jucătorul a vorbit despre perioada grea de la FCSB şi despre derby

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige marele derby cu rivala Rapid, scor 3-1, în urma unui joc dominat autoritar de roş-albaştri. În urma fluierului final, Tavi Popescu (19 ani) a fost prezent la flash-interviu şi a oferit o serie de declaraţii fabuloase.

Deşi traversa un moment mai bun, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere administrativ, Rapid a părut o echipă de duzină la derby-ul cu FCSB şi a fost înfrântă fără probleme.

Condusă cu 2-0 la pauză, echipa giuleşteană a fost înfrântă cu 3-1, în urma unui meci în care victoria gazdelor nu a fost nici măcar câteva minute în dubiu.

Tavi Popescu a reuşit să marcheze pentru prima dată după aproape şase luni şi i-a ”livrat” şi o pasă decisivă lui Cordea, iar jucătorul de 19 ani este de părere că acum şi-a revenit.

În urma partidei, Popescu a făcut o serie de declaraţii fabuloase, atât despre ultimele luni, care au fost grele pentru el, cât şi despre derby.

Tavi Popescu, recital la declaraţii după victoria cu Rapid

E un sentiment foarte frumos că am câştigat într-un derby şi sper să ne revenim din perioada asta mai slabă. L-am aşteptat foarte mult (n.r. primul gol din acest sezon), mă antrenez bine, era normal să vină la un moment dat.

Sincer nu prea mă interesează astea (n.r. comentariile făcute la adresa sa), nu bag în seama, merg la antrenament, dau 100%, mi-a venit rândul şi am demonstrat că merit să fiu în primul 11.

Cred că mi-am revenit, nici cu West Ham nu m-am mişcat rău, dar cred că acesta este meciul care m-a deblocat de tot. Nu atârna greu (n.r. banderola), dar... nu ştiu ce să zic.

Nu cred că îşi pune banderola mare presiune, dar nu cred că sunt pregătit să port la un club aşa de mare banderola. Au fost dureri dintr-un meci, am încercat să mă urc...

(n.r. s-a întâmplat când ai încercat să te bucuri alături de suporteri?) Da. (n.r. ce a însemnat când ţi-ai pus mâinile la ureche?) Că nu bag criticile în seamă, nu ascult de nimeni, îmi văd de treaba mea, dau 100% şi cred că s-a văzut azi.

Am câştigat cu sufletul, cred că cei de la Rapid credeau că ne bat din elan, dar le-am demonstrat cine e Steaua (n.r. FCSB), trebuie să arătăm la toată lumea.

I-am văzut ce declaraţii dădeau înainte, ne luau de sus. Supoterii ne-au trimis să ne dăm sufletul pe teren”, a declarat Tavi Popescu.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare