Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să ne recunoaştem învinşi”. Pe cine felicită Adi Mutu după înfrângerea cu FCSB şi ce spune despre gestul lui Morais: ”De ce îi luaţi meritele?”

”Trebuie să ne recunoaştem învinşi”. Pe cine felicită Adi Mutu după înfrângerea cu FCSB şi ce spune despre gestul lui Morais: ”De ce îi luaţi meritele?”

Rapid

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige marele derby cu rivala Rapid, scor 3-1, în urma unui joc dominat autoritar de roş-albaştri. În urma fluierului final, Adi Mutu a tras concluziile pentru echipa sa şi a recunoscut că el şi jucătorii săi trebuie să se recunoască învinşi.

Rapid a venit pe Arena Naţională cu speranţa că poate face ”dubla” cu FCSB în acest campionat, după victoria din turul sezonului regular, dar roş-albaştrii le-au năruit speranţele giuleştenilor.

Gazdele conduceau cu 2-0 încă din minutul 30, iar până în minutul 60 reuşiseră să îşi mărească avantajul, graţie primului gol al lui Tavi Popescu după aproape şase luni.

Junior Morais a fost eliminat pe final, înainte ce Marko Dugandzic să marcheze golul consolării pentru oaspeţi, de la punctul cu var, în urma unei neatenţii a lui Vali Creţu.

În urma derby-ului, Adi Mutu a afirmat că echipa sa trebuie să se recunoscă învinsă, sugerând că greşelile fotbaliştilor săi au influenţat decisiv jocul.

”Briliantul” l-a felicitat pe Mihai Pintilii pentru victorie şi a afirmat că, deşi nu este de acord cu gestul lui Junior Morais, înţelege ce l-a făcut pe brazilian să reacţioneze aşa.

”Trebuie să ne recunoaştem învinşi”

Cred că le-am făcut cadou două goluri. Începusem bine, aveam un avantaj moral, dar apoi am făcut nişte greşeli colective care ne-au costat. Un duş rece, să pierzi un derby nu e convenabil.

Nu avem ce să facm, trebuie să ne recunoaştem învinşi şi să mergem mai departe. Nu vreau să vorbesc de arbitraj, dacă s-a dat (n.r. golul al doilea), şanse mari să fie.

Nu e vorba de blocaj, e vorba că atunci când faci două cadouri cazi moral. Îţi trebuie minute ca să te găseşti, ca să duci acest meci la capăt.

Când le-am spus la vestiar că nu mai conetază prima repriză, a fost echilbrat în repriza a doua. FCSB are jucători de calitate şi asta s-a văzut şi în seara asta.

Voiam să întoarcem acest rezultat, din păcate nu am reuşit. (n.r. de la ce a făcut Morais acel gest?) Frustrare, dorinţă de a câştiga, se întâmplă când nu vrei să pierzi.

E un gest pe care nu îl accept, dar nu avem ce să facem, e un băiat cu experienţă. Nu au fost greşeli provocate, au fost greşelile noastre, dar nu mai contează.

Mergem înainte, nu suntem o echipă pe care să o bată un scor, mergem înainte şi învăţăm din greşeli. De ce (n.r. să fie o înfrângere greu de digerat, pentru că FCSB nu are antrenor)?

Cred că au antrenor şi vreau să îl felicit pe Pinti pentru treaba făcută. Merită felicitat, de ce îi luaţi meritele?”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare