Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul gol al lui Tavi Popescu după şase luni! Decarul FCSB-ului a înscris cu un şut fabulos împotriva rivalei Rapid

VIDEO | Primul gol al lui Tavi Popescu după şase luni! Decarul FCSB-ului a înscris cu un şut fabulos împotriva rivalei Rapid

FCSB

Comentarii

În a 17-a etapă a Ligii 1, FCSB şi Rapid aveau să se dueleze pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au început meciul neaşteptat de bine şi au intrat cu un avantaj de două goluri la pauză, Tavi Popescu (19 ani) marcând pentru 3-0 în repriza secundă.

Primul gol al lui Tavi Popescu după şase luni

Înaintea confruntării cu rivala Rapid, FCSB era văzută drept favorită, în ciuda faptului că nu evoluase extraordinar în ultimele meciuri, în special împotriva celor de la U Cluj şi West Ham.

Însă meciul a început cum nu se putea mai bine pentru roş-albaştri. Andrei Cordea a deschis scorul în minutul 14, din pasa lui Tavi Popescu, înainte ca Andrea Compagno să majoreze diferenţa în minutul 29.

Intrată la pauză în dezavantaj, Rapid avea nevoie să marcheze cât mai repede în repriza secundă pentru a avea şanse de a scoate ceva din derby, dar a făcut fix opusul.

Tavi Popescu a reuşit să marcheze pentru 3-0, în minutul 57, cu un şut fabulos. A fost prima reuşită a decarului de la FCSB din 22 mai încoace, adică după o ”secetă” de aproape şase luni.

Şapte minute mai târziu, Popescu a fost schimbat cu David Miculescu, din cauza unei acidentări.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare