Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali spune că un fotbalist n-a vrut să joace în meciul cu Rapid. Reacţia patronului FCSB

Gigi Becali spune că un fotbalist n-a vrut să joace în meciul cu Rapid. Reacţia patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că un fotbalist al FCSB-ului a preferat să nu joace în derby-ul cu Rapid, pentru a se proteja.

La derby-ul cu Rapid, Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma n-au fost nici măcar rezerve, deşi ei au fost printre cei mai folosiţi jucători în acest sezon.

Mihai Pintilii a declarat că cei doi au lipsit deoreace au probleme medicale, variantă confirmată parţial de Gigi Becali.

Edjouma n-a vrut să joace în derby-ul cu Rapid, din cauza unei probleme medicale

Malcom Edjouma a fost unul dintre jucătorii de bază ai FCSB-ului, în acest sezon. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a jucat în 21 de partide, timp în care a reuşit 3 goluri şi două assist-uri.

Însă, în etapa trecută, Malcom Edjouma a avut o discuţie mai aprinsă cu Nicolae Dică, la pauza meciului cu U Cluj, pierdut de FCSB cu 2-1.

Jucătorul francez a lipsit de la derby-ul cu Rapid şi au existat suspiciuni că el a fost pedepsit pentru disputa pe care a avut-o cu fostul antrenor al FCSB-ului.

Gigi Becali a lămurit însă situaţia. Patronul FCSB spune că Malcom Edjouma are o problemă medicală minoră, medicul i-a transmis că poate să joace cu Rapid, dar Gigi Becali susţine că mijlocaşul a refuzat şi a preferat să se menajeze:

”Edjouma oricum nu juca titular, n-a fost în lot pentru că a zis că ”nu pot să joc”. A avut o umflătură. Doctorul a zis că poate, el a zis că nu pot. ”Bine, dacă nu poţi, stai acasă”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Basarab Panduru a avut dubii că Dawa şi Edjouma sunt accidentaţi

Mihai Pintilii a explicat absenţa celor doi jucători prin faptul că sunt accidentaţi uşor şi a preferat să-i lase în afara lotului.

Basarab Panduru este însă de părere că există şi o variantă neoficială pentru absenţa celor doi. Adică ar fi fost pedepsiţi pentru discuţiile intense pe care le-au avut cu Nicolae Dică, în etapa trecută:

”Te întrebi de ce lipsesc doi jucători care până acum erau în primul 11, Dawa, de bază, Edjouma, de bază, deodată nu sunt nimic. Nu cred că e o coincidenţă şi nu cred că sunt accidentaţi”, a spus Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare