Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea lui Dică de la FCSB, sub lupa lui Panduru: ”Au părut descătuşaţi că au scăpat de el. Niciun jucător nu i-a mulţumit după ce a fost demis. Asta nu îmi place!” EXCLUSIV

Plecarea lui Dică de la FCSB, sub lupa lui Panduru: ”Au părut descătuşaţi că au scăpat de el. Niciun jucător nu i-a mulţumit după ce a fost demis. Asta nu îmi place!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a analizat plecarea lui Dică de la FCSB.

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit oficial de FCSB, după ce a fost instalat în iulie. De atunci, antrenorul a calificat echipa în grupa de Conference League, dar rezultatele din ultima perioadă i-au fost fatale.

Paharul s-a umplut pentru Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut cu U Cluj, scor 2-1, în deplasare. La scurt timp după ce nu i-a acceptat demisia, afaceristul i-a transmis că nu-i va mai sta în cale, lucru care s-a întâmplat, Dică luând decizia să plece. 

Becali nu a adus încă antrenor, iar de echipă s-a ocupat Pintilii. Actualul antrenor principal a reuşit o victorie mare cu Rapid în Superligă, scor 3-1. La finalul meciului, Cordea a oferit mai multe declaraţii care i-au atras atenţia lui Basarab Panduru. 

Expertul Orange Sport a fost dezamăgit, deoarece niciun jucător nu i-a mulţumit lui Dică pentru colaborare, după ce acesta a decis să părăsească echipa. 

”Au părut descătuşaţi că au scăpat de el. Niciun jucător nu i-a mulţumit după ce a fost demis. Asta nu îmi place!” 

”Au părut descătuşaţi că au scăpat de Dică. La un moment dat au început să câştige în campionat. Cu Anderlecht au făcut egal. La U Cluj i-au terminat în prima repriză. Trebuia să fie 3-0 pentru ardeleni. Dar au fost meciuri câştigate cu Dică.

Niciunul nu a zis nimic doar că deodată ne-am încărcat, ne-am adunat. Păi, cu Dică de ce nu v-aţi încărcat la Cluj? Şi nu îl mai dădea nimeni afară.  Au mers pe trendul ăsta venit de la patron. 

După meci, ceva nu a fost... mie nu mi-a plăcut. Ai auzit pe cineva să îi mulţumească lui Dică? Nu cred că l-a dat nimeni afară. Cordea a spus nişte lucruri... Totuşi, el a jucat cu Dică şi a dat nişte goluri”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-panduru-dică-cordea-rapid 

viewscnt
Articole similare