Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu l-a distrus pe Marius Croitoru! Îl consideră principalul vinovat pentru forma slabă a lui FCU: ”A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa!”

Adrian Mititelu l-a distrus pe Marius Croitoru! Îl consideră principalul vinovat pentru forma slabă a lui FCU: ”A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa!”

FC U Craiova

Comentarii

Campioana CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC U Craiova 1948, în etapa a XVII-a din Superligă.

Marius Croitoru, tras la răspundere de Adrian Mititelu pentru forma slabă a lui FCU: ”A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa!”

Pentru CFR au marcat Janga (16), Manea (33) şi Yeboah (67), iar pentru craioveni a punctat Ganea, în minutul 61. Paul Răducan o antrenează pe FC U Craiova, după ce Mititelu a decis să îl demită pe Marius Croitoru. 

Mititelu regretă că l-a pus antrenor pe Marius Croitoru. În opinia sa, tehnicianul este văzut responsabil pentru forma slabă a echipei din Craiova. 

„Pun antrenor când voi găsi pe cineva care se va plia pe ce vreau. Mă grăbesc, dar încet cum e vorba aia. Graba strică treaba şi nu vreau să mă grăbesc, aşa era şi când l-am pus pe Croitoru în vară, când eram în închisoare. A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa. În perioada lui Trică, echipa era de play-off, cu Napoli la fel, a urmat cursul clubului.

Când a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa. Când e presiunea care e la Craiova, începi să nu mai mergi, iar noi acum nu mai luăm puncte.

Acum aşteptăm un antrenor, dar sper să nu vină unul care să-i termine pe jucători. Vrem un antrenor care să se plieze pe filozofia clubului, sper ca într-o săptămână să rezolvăm.

Sarcinile pe care le cer antrenorilor sunt, de exemplu, cu privire la stilul de joc, la formulă. Noi vrem să-l punem în valoare pe Bauza, el e cel mai important jucător din echipă. Mai sunt şi alte chestiuni legate de jucători, din ce ţări vin, stilul lor. Nu pot să dau afară un jucător pentru că nu vrea un antrenor.

Aşa a fost şi cu Compagno când l-am adus. Antrenorii nu prea îl voiau, dar eu insistam cu el”, a spus Adrian Mititelu pentru Prima Sport. 

În urma acestei înfrângeri, FCU Craiova a coborât pe locul 14, antepenultima poziţie din clasament, cu doar 16 puncte după 17 etape. 

Antrenorul de la FC U Craiova 1948, resemnat după eşecul contra celor de la CFR Cluj: ”Nu mai avem timp să plângem!”

Afla mai multe despre: adrian mititelumarius croitoru 

viewscnt
Articole similare