Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica iese la atac: ”Rapid a făcut cea mai mare găinărie şi mizerie. Nu FCSB”. Noi acuzaţii după derby | EXCLUSIV

MM Stoica iese la atac: ”Rapid a făcut cea mai mare găinărie şi mizerie. Nu FCSB”. Noi acuzaţii după derby | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu scorul de 3-1 în derby-ul cu Rapid, din etapa a 17-a din Liga 1, într-un meci spectaculos pe Arena Naţională.

MM Stoica iese la atac: ”Rapid a făcut cea mai mare găinărie şi mizerie. Nu FCSB”. Noi acuzaţii după derby | EXCLUSIV

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, s-a plâns de modul în care au fost trataţi fanii echipei sale la derby-ul cu FCSB, pierdut de giuleşteni, 1-3, pe Arena Naţională.

Ce l-a deranjat pe Mutu? Faptul că fanii giuleşteni au fost supuşi unui control riguros la intrarea în stadion, fiind pozaţi cu cărţile de identitate în mână de jandarmi înainte de intrarea în arenă. Şi de asemenea, locul unde au fost poziţionaţi aceştia pe Arena Naţională.

MM Stoica a auzit de nemulţumirea lui Adi Mutu şi i-a dat replica, în direct, la Orange Sport. 

”Găinărie mare de tot, dacă tot discutăm de păsări, este ce s-a întâmplat în Giuleşti. Cea mai amre mizerie. Pentru că rapidişti iniţial s-au înţeles cu ai noştri să le dea toată peluza, ai noştri au pregătit coreografia pentru toată peluza şi după cu două zile înainte de meci că nu mai dau. Aia este găinărie cua devărat. Acum s-a întors împotriva lor!

Au fost 2400 de locuri într-un sector la etaj, dar ei nu au de unde să ştie asta! Aşa stau suporterii în străinătate? Ei au decis să aibă 2400 pentru ce au făcut. Şi altă găinărie a fost ce au încercat să facă să oprească cântecul ăsta al nostru, care face parte din florclorul românesc. Eu am prieteni ţigani foarte mult. Cei mai mulţi ţigani suporteri îi avem noi. Noi am avut un jucător reprezentativ care a fost Bănel Nicoliţă. Noi suntem rasişti. Am avut şi vom avea mereu”, a declarat MM Stoica, în direct, la Orange Sport. 

În urma acestui rezultat, FCSB ajunge la trei puncte de locurile de play-off, cu un total de 23 de puncte. Giuleştenii se menţin pe locul doi în clasament, cu 32 de puncte.

Ce a spus Mutu după meci:

"Au intrat foarte târziu şi puşi undeva, despărţiţi. Aste sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au muncit, au luptat. Am creat un spectacol pentru ei, dar să pui suporterii noştri la inelul 3, unii într-o parte, alţii în altă parte, mi se par nişte glumiţe aiurea. 

Normal ar fi trebuit să stea în spatele porţii. Spectacolul ar fi fost mult mai simţit şi ar fi fost o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. 

Când te uiţi la televizor şi vezi o peluză întreagă goală, iar pe unii într-un colţ şi alţii într-un colţ, mi se par nişte găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi d-astea", a spus Adrian Mutu.

MM Stoica a anunţat o revenire importantă în echipa lui Pintilii: ”Arată din ce în ce mai bine!” Managerul general spune că echipa mai are nevoie de un transfer EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicarapidfcsbadi mutu 

viewscnt
Articole similare