Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Pintilii l-a "turnat" pe Dică! Becali: "E adevărat, mi-a spus două chestiuni!"

BREAKING | Pintilii l-a "turnat" pe Dică! Becali: "E adevărat, mi-a spus două chestiuni!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Pintilii (37 de ani) l-a "turnat" pe Nicolae Dică (42 de ani) cu două chestiuni legate de echipă. Omul de afaceri din Pipera a făcut lumină în cazul conflictului Dică - Pintilii şi a spus cu exactitate de ce la ce a pornit totul între cei doi.

Nicolae Dică şi Mihai Pintilii s-au contrat de la distanţă, joi, după Oţelul - FCSB 0-0. Gigi Becali a făcut lumină în cazul conflictului dintre cei doi şi a dezvăluit că, deşi nu a vrut iniţial, "Pinti" l-a "turnat" pe fostul antrenor cu două chestiuni din viaţa echipei.

BREAKING | Pintilii l-a "turnat" pe Dică! Becali: "E adevărat, mi-a spus două chestiuni!"

FCSB caută antrenor după plecarea lui Nicolae Dică, plecare care a lăsat urme. A izbucnit un conflict între Dică şi Pintilii, la care a reacţionat dur şi Mihai Stoica, iar Gigi Becali a făcut lumină.

Gigi Becali a dezvăluit că supărarea lui Dică pe Pintilii provine din faptul că "Pinti" l-a turnat pe antrenor la patron cu două chestiuni din viaţa echipei.

"Nu l-a lucrat pe Dică cineva, nu face nimeni asta. Singurul lucru care a fost şi pentru care e supărat acum Dică... Eu i-am spus lui Pintilii aşa. M-am dus acolo că am văzut că nu joacă. I-am zis "Băi Pintilii, tu eşti băiat corect!?". Că, "Ce, Gigi, mă bag eu? Sunt turnător?". Păi tu eşti plătit aici să-mi spui ce se întâmplă. Dacă nu, şi tu, şi MM, luaţi banii... furaţi banii.

E adevărat că mi-a spus două chestiuni şi de acolo e el (n.r. Dică) supărat. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor... Lucruri simple care nu contează. Eu i-am spus asta lui Dică, dar nu erau importante. Fiecare antrenor face cum crede el de exemplu la un corner. Mi-a spus Pintilii, e adevărat, că nu e în regulă să facă chestii tactice timp de 45 de minute, că jucătorii vor mai mult cu mingea. Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM, că el e tobă de fotbal. Dar dacă el nu ştie... I-am spus lui MM că jucătorii care fac 60-80 de milioane poţi să le spui că la ăia, dacă 3 din 10 nu fac ce le spune Klopp, nu îi mai merge maşinăria lui Klopp. Dar la noi nu fac 6 din 10 ce le spune Dică. Sau şi dacă era Klopp tot nu făceau pentru că nu pot să facă, că ăia au inteligenţă, putere, fizic, tot. Şi atunci sunt atenţi şi pun în practică ce spune Dică sau ce spune Klopp. Dar nu poţi să-i spui lui Dulca sau lui Boboc, că nu ştiu să facă. Ar costa după 70 de milioane.

Şi atunci ce e mai bine să faci la nivelul nostru? Părerea mea, că orice om are instincte... Atunci dă-i mingea şi joacă fotbal până intră în instinct!

I-am spus lui Pintilii să-mi zică ce nu e în regulă, ca să nu ia el salariul degeaba. Mi-a spus atât, că se face prea mult tactic şi jucătorii mârâie, nu le convine"
, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali mihai pintiliigigi becali nicolae dicagigi becali fcsbgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare