Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM a început să ţipe în direct: "Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa! De asta n-a avut rezultate?"

EXCLUSIV | MM a început să ţipe în direct: "Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa! De asta n-a avut rezultate?"

FCSB

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a vorbit despre conflictul Nicolae Dică - Mihai Pintilii. MM s-a enervat, a ţipat în direct şi a spus că Dică a plecat fără să-i salute pe Thomas Neubert, Pintilii şi Marius Popa, antrenorul de portari de la FCSB.

Mihai Stoica nu s-a abţinut când a venit vorba de declaraţiile făcute de Nicolae Dică la adresa lui Mihai Pintilii şi a celor din stafful FCSB. Managerul general al FCSB a "dat din casă" şi a spus ce s-a întâmplat în ultima zi a antrenorului la echipa "roş-albastră".

EXCLUSIV | MM a început să ţipe în direct: "Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa! De asta n-a avut rezultate?"

Nicolae Dică a plecat de la FCSB şi nu s-a ferit să scoată la iveală detalii despre tensiunile care au existat în club cât a lucrat acolo. Pus în temă cu declaraţiile, Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Pintilii, acuzat direct de Dică, şi l-a atacat pe antrenor.

MM a spus că Dică nu i-a salutat pe Neubert, Marius Popa şi pe Mihai Pintilii, dar nici pe Marius Ianuli, team-managerul FCSB, când a plect din club. În plus, expertul Orange Sport a întrebat dacă nu cumva Dică îşi caută scuze, deşi a declarat că mandatul lui "Nic" nu a fost un eşec, ci unul de succes pentru calificarea în Conference League.

"Eu cred că Nicolae Dică nu face bine când iese cu chestiile astea. Dar e problema lui, face cum consideră el că e bine pentru el.

Dică era şeful staffului tehnic, nu era problema că nu s-au înţeles. Când tu n-ai chimie cu toţi membri staffului înseamnă că tu ai problemă. Sau ei au o problemă, dar mai mulţi într-o parte, unul într-o parte.

Dragoste cu sila nu se face, în momentul când nu e chimie pot lucra împreună, dar nu se poate face mare lucru. Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa. Nici pe Mache nu l-a salutat. E problema lor, până la urmă. Eu mă opresc aici, ce să mai vorbesc? Eu zic că nu-i face bine lui.

Să dezvolte subiectul şi apoi o să vorbesc şi eu, dacă ţine neapărat. Nu ştiu ce fel de discplină a impus el. Să explice cui nu i-a convenit. Să explice exact care-i treaba şi apoi vom discuta, dacă ţine neapărat. Să spui ce? Din cauza raportului pe care l-am avut cu unii, n-am avut eu rezultate?

Nu-şi aveau rostul discuţiile astea, vorbesc pentru paşii următori pe care-i face el în carieră. Chestia asta... Să pleci pe urmă să spui. Încerci să cauţi nişte scuze sau ce? Care-i problema? Din ceilalţi să zic că o influenţă directă putea să aibă Marius Popa. N-a apărat Târnovanu? Care-i problema, unde e problema?

Nu vrea nimeni să-l discrediteze. E un mandat bun, a calificat echipa după cinci ani în grupele unei competiţii continentale. Sunt convins că dacă nu venea înainte de meciul retur cu Saburtalo nu ne calificam. Am convingerea asta", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicanicolae dicafcsbantrenormihai pintiliiconflict 

viewscnt
Articole similare