Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cine vine la noi, trebuie să facă asta”. Condiţia fundamentală impusă la FCSB pentru noul antrenor, după despărţirea de Dică: ”Ce să faci dacă aduci pe unul puşcărie?” | EXCLUSIV

”Cine vine la noi, trebuie să facă asta”. Condiţia fundamentală impusă la FCSB pentru noul antrenor, după despărţirea de Dică: ”Ce să faci dacă aduci pe unul puşcărie?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a fost invitat în studioul Orange Sport şi a abordat mai multe subiecte din jurul echipei la care este oficial, FCSB, printre care şi unul dintre criteriile fundamentale ce trebuie să le accepte viitorul antrenor principal al echipei.

Plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB a lăsat urme adânci în interiorul clubului bucureştean. După remiza din Cupa României, cu Oţelul, Dică şi Pintilii au ajuns ”la cuţite”, iar Mihai Stoica i-a luat partea celui din urmă.

Managerul general al vicecampioanei a oferit şi el o reacţie pentru Dică, cel care a subliniat că nu a fost salutat de câţiva dintre foştii săi colaboratori atunci când a plecat de la FCSB.

Mihai Stoica: ”Orice antrenor care vine la noi, trebuie să facă asta. Ce să faci dacă aduci pe unul puşcărie. Dacă nu acceptă, să plece mai departe” | EXCLUSIV

Mihai Stoica este de părere că Nicolae Dică nu a fost ”lucrat” de oamenii din staff şi a transmis un mesaj direct către viitorul antrenor principal care va veni la formaţia lui Gigi Becali.

Acesta va trebui să accepte să lucreze cu actualul staff tehnic de la FCSB, din care fac parte preparatorul fizic Thomas Neubert, antrenorul cu portarii Marius Popa şi secundul Mihai Pintilii.

”Eu am avut discuţia asta cu el în parcare, înainte de plecare. Mi-a zis că nu a dat mâna cu Pintilii şi că <<Trebuia să vin de la început cu stafful meu>>.

Asta încerc să spun. Lucrat de Popa şi Târnovanu? Adică astea sunt nişte chestii care mă depăşesc. Eu nu sunt prost şi nu pot să suport frânturile de logică.

Cum poţi să laşi impresia că te-a lucrat cineva când jucătorii antrenaţi de persoana respectivă au fost cei mai buni. Cel mai bun a fost Târnovanu. A apărat senzaţional.

Vine aici, să spună clar <<M-a lucrat Neubert>>. Să vină aici în emisiune cu mine, nu-i niciun fel de problemă. Chestiile astea deja frizează ridicolul şi m-am săturat.

La noi, orice antrenor care vine, trebuie să lucreze cu Popa, cu Neubert, cu Pintilii. Un antrenor vine şi acceptă condiţiile. Dacă nu acceptă, se duce în altă parte. 

Noi avem cel mai bun antrenor cu portarii din ţară (n.r. Marius Popa). Să vină unul cu o puşcarie de antrenor de portari? Ce să faci cu el? Întrebaţi-l pe Mirel Rădoi, că a lucrat cu el, cum e Marius Popa. Întrebaţi portarii. Dacă toată lumea spune, atunci ce mai...”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadica 

viewscnt
Articole similare