Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, anunţ de maxim interes despre căutările pentru înlocuitorul lui Dică. Ce a hotărăt Gigi Becali la FCSB. Reghecampf, afectat din plin | EXCLUSIV

Mihai Stoica, anunţ de maxim interes despre căutările pentru înlocuitorul lui Dică. Ce a hotărăt Gigi Becali la FCSB. Reghecampf, afectat din plin | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) este una dintre variantele luate în calcul pentru preluarea postului vacant de antrenor la FCSB, iar Mihai Stoica (57 de ani) a vorbit dacă şi în ce condiţii ar putea lucra din nou tehnicianul român cu preparatorul Thomas Neubert.

Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a anunţat condiţia pe care trebuie să o îndeplinească antrenorul principal care va veni la FCSB în locul lui Nicolae Dică. 

Acesta va trebui să accepte să lucreze cu actualul staff tehnic al vicecampioanei, în special cu preparatorul fizic, Thomas Neubert, antrenorul cu portarii, Marius Popa şi secundul Mihai Pintilii.

Mihai Stoica, anunţ de maxim interes despre căutările pentru înlocuitorul lui Dică. Ce a hotărăt Gigi Becali. Reghecampf, afectat din plin | EXCLUSIV

Pentru Laurenţiu Reghecampf, unul dintre cei care ar putea ajunge la FCSB, ar însemna că ar trebui să colaboreze din nou cu preparatorul german, cu care nu se află chiar în cele mai bune relaţii.

Chestionat pe seama acestui subiect, Mihai Stoica a subliniat că, într-o asemenea situaţie, ar exista o discuţie între el şi Reghecampf, dar patronul Gigi Becali ar avea ultimul cuvânt.

Mai mult, managerul gerenal al vicecampioanei a transmis că, în momentul actual, la FCSB nu există negocieri cu niciun antrenor, deoarece fotbalul a trecut pe plan secund, prioritatea lui Gigi Becali fiind acum cea religioasă, astfel că Reghecampf este nevoit să mai aştepte.

”(n.r. dacă vine Reghecampf, trebuie să lucreze cu Neubert?) Asta putem să discutăm dacă spune Gigi că <<va veni Reghecampf, vorbeşte cu el, stabiliţi şi stafful>>. Deocamdată nu vreau să discut situaţii ipotetice. Reghecampf este sub contract în campionatul azer.

(n.r. dacă există discuţii cu antrenori în momentul de faţă) Nu, din câte ştiu eu, nu. Avem alte priorităţi acum, fotbalul este pe planul doi. Este săptămână importantă (n.r. din punct de vedere religios)”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Presa din Azerbaijan anunţă dorinţa de revenire a lui Reghecampf la FCSB

Laurenţiu Reghecampf vrea să plece de la Neftchi Baku, iar presa din Azerbaijan anunţă că acesta insistă pe lângă Gigi Becali pentru a reveni la FCSB.

Publicaţia SportInfo precizează că Reghecampf "nu mai vede nicio perspectivă" în Azerbaidjan şi "este gata să se întoarcă la FCSB".

Mai mult, jurnaliştii azeri susţin că tehnicianul român "i-a trimis un mesaj lui Gigi Becali în care i-a transmis că nu are nicio pretenţie financiară şi este gata să semneze un contract în alb".

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicareghe 

viewscnt
Articole similare