Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nervos, MM l-a provocat pe Dică: "Spune, domne, ce ai de spus! Să dezvolte subiectul şi o să dau şi eu replică!"

EXCLUSIV | Nervos, MM l-a provocat pe Dică: "Spune, domne, ce ai de spus! Să dezvolte subiectul şi o să dau şi eu replică!"

FCSB

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica s-a enervat şi l-a provocat de Nicolae Dică (42 de ani) să spună exact ce are de spus când a auzit că "Nic" a declarat că "unora" nu le-a plăcut disciplina pe care a impus-o antrenorul în scurtul său mandat la echipa "roş-albastră".

Nicolae Dică a plecat de la FCSB, dar a avut lucruri de reproşat staffului cu care a trebuit să colaboreze. "Nic" a spus, la Orange Sport, că unora de la echipă nu le-a convenit discplina pe care a impus-o, iar Mihai Stoica s-a enervat şi l-a provocat să spună exact la cine se referă.

EXCLUSIV | Nervos, MM l-a provocat pe Dică: "Spune, domne, ce ai de spus! Să dezvolte subiectul şi o să dau şi eu replică!"

Plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB face valuri chiar şi la câteva săptămâni după ce s-a produs despărţirea. Nicolae Dică şi Mihai Pintilii au dus, joi, un conflict de la distanţă, la care a reacţionat nervos şi Mihai Stoica.

În direct la Orange Sport, MM s-a enervat şi l-a provocat pe Nicolae Dică să spună exact cui nu i-a plăcut disciplina pe care a impus-o la FCSB.

"(n.r. - Unora de acolo nu le-a plăcut disciplina impusă de Dică) Să dezvolte subiectul şi atunci o să dau şi eu o replică, dacă ţine neapărat. Nu ştiu ce disciplină a impus el şi la ce nivel. La nivel de vestiarul echipei, de vestiarul staffului, asta e o chestie pe care trebuie să o explice, să spună clar. Şi după aia dau replică.

Să explice cui nu i-a convenit. Cui? Mie nu mi-a convenit? Să explice exact care-i treaba şi după discutăm, dacă ţine neapărat. (...)

Vreau concret, nu vreau vrăjeală.  Spune, domne, ce ai de spus. Ai ceva să-mi reproşezi mie? Spune! Ai ceva să-i reproşezi lui Pintilii? Spune!", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pintilii l-a "turnat" pe Dică la Gigi Becali: "E adevărat, mi-a spus două chestiuni"

Gigi Becali a dezvăluit că supărarea lui Dică pe Pintilii provine din faptul că "Pinti" l-a turnat pe antrenor la patron cu două chestiuni din viaţa echipei.

"Nu l-a lucrat pe Dică cineva, nu face nimeni asta. Singurul lucru care a fost şi pentru care e supărat acum Dică... Eu i-am spus lui Pintilii aşa. M-am dus acolo că am văzut că nu joacă. I-am zis "Băi Pintilii, tu eşti băiat corect!?". Că, "Ce, Gigi, mă bag eu? Sunt turnător?". Păi tu eşti plătit aici să-mi spui ce se întâmplă. Dacă nu, şi tu, şi MM, luaţi banii... furaţi banii.

E adevărat că mi-a spus două chestiuni şi de acolo e el (n.r. Dică) supărat. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor... Lucruri simple care nu contează. Eu i-am spus asta lui Dică, dar nu erau importante. Fiecare antrenor face cum crede el de exemplu la un corner. Mi-a spus Pintilii, e adevărat, că nu e în regulă să facă chestii tactice timp de 45 de minute, că jucătorii vor mai mult cu mingea", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicanicolae dicaprovocarefcsbstaffdisciplina 

viewscnt
Articole similare