Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a confirmat totul! Antrenorul pe care îl va numi principal la FCSB: ”Dacă spun eu, aşa e!”

Becali a confirmat totul! Antrenorul pe care îl va numi principal la FCSB: ”Dacă spun eu, aşa e!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că l-ar fi convins pe Mihai Pintilii să fie antrenor principal la FCSB.

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit oficial de FCSB, după ce a fost instalat în iulie. De atunci, antrenorul a calificat echipa în grupa de Conference League, dar rezultatele din ultima perioadă i-au fost fatale.

Paharul s-a umplut pentru Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut cu U Cluj, scor 2-1, în deplasare. La scurt timp după ce nu i-a acceptat demisia, afaceristul i-a transmis că nu-i va mai sta în cale, lucru care s-a întâmplat, Dică luând decizia să plece. 

Becali nu a adus încă antrenor, iar de echipă s-a ocupat Pintilii. Actualul antrenor principal a reuşit o victorie mare cu Rapid în Superligă, scor 3-1. Totuşi, Pintilii a recunoscut că nu este pregătit să fie antrenor principal. 

Becali a dezvăluit că a avut o discuţie cu Mihai Pintilii. Patronul susţine că l-ar fi convins pe fostul mijlocaş să accepte funcţia de principal la echipa lui. 

”Dacă spun eu, aşa e!”

”El spune din bun simţ că nu e pregătit, ştie un lucru şi nu are rost, dacă echipa va câştiga următoarele meciuri, el va rămâne. Zice: 'Nu sunt pregătit, nea Gigi'. Dacă spun eu, aşa e, eşti pregătit. El a zis: 'Chiar nu sunt pregătit, dar dacă aţi zis, o scoatem la capăt'. Meciul cu Rapid mi-a arătat că e pregătit, e cel mai important meci, dacă nu câştigam era adio titlul”, a transmis Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-pintilii 

viewscnt
Articole similare