Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno, forfait de la FCSB pentru duelul cu FC U Craiova. Mihai Stoica anunţă unde se află golgheterul Ligii 1: ”Are şi el nevoie”. Dezvăluirea lui Pintilii: ”Nu ştiam de clauză”

Compagno, forfait de la FCSB pentru duelul cu FC U Craiova. Mihai Stoica anunţă unde se află golgheterul Ligii 1: ”Are şi el nevoie”. Dezvăluirea lui Pintilii: ”Nu ştiam de clauză”

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (26 de ani) a fost un subiect extrem de dezbătut în aceste zile prin prisma clauzei sale stipulate în contractul cu FCSB privind indisponibilitatea sa pentru meciul direct cu fosta sa echipă, FC U Craiova. Mihai Pintilii şi Mihai Stoica au detaliat situaţia atacantului italian.

FCSB se va duela, în deplasare, cu FC U Craiova, duminică, 12 noiembrie, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro, în etapa a 18-a din Liga 1.

Compagno, forfait de la FCSB pentru duelul cu FC U Craiova. Unde se află golgheterul Ligii 1

La meciul cu oltenii, Mihai Pintilii nu îl va avea în lot pe golgheterul campionatului, Andrea Compagno, din cauza unei clauze pe care Adrian Mititelu a fixat-o în contractul de vânzare al atacantului.

Pentru a nu-i plăti lui Mititelu suma de 100.000 de euro, Gigi Becali a luat decizia să renunţe la serviciile lui Compagno pentru meciul de la finalul săptămânii, căruia i-a dat câteva zile libere şi l-a lăsat să meargă în Italia.

Locul său în lotul FCSB-ului pentru duelul cu FC U Craiova a fost luat de Billel Omrani.

"Ori îl trimiteam pe Compagno la Galaţi, ori făcea alături de cei care n-au făcut deplasarea trei antrenamente foarte bune. Ce înseamnă să joci la Galaţi? Joci joi.

Miercuri nu te poţi antrena, te antrenezi doar pentru un meci, e un antrenament mai lejer. Vineri, refacere pentru cei care au jucat. Compagno a plecat azi (n.r. vineri) în Italia, are şi el nevoie de câteva zile libere. 

Am considerat că aşa e cel mai bine, ca el să se antreneze foarte tare împreună cu cei care vor juca la Craiova.

Chiar am rămas cu ei şi am văzut antrenamentele, au fost nişte antrenamente cu un ritm foarte alert, cu competiţie şi zâmbet pe figurile tuturor. Cam asta a fost povestea. O să joace Omrani. Este apt, combatant", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

La conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC U Craiova, Mihai Pintilii a vorbit şi el în contextul indisponibilităţii lui Compagno pentru duelul cu fosta sa echipă.

”Orice jucător care ne ajută în mod normal şi nu poate juca e clar o lipsă, cum e şi Creţu, care e suspendat pentru acest meci. Indiferent cine va intra va trebui să îl suplinească la 100%, de asta a fost adus la această echipă, să îşi arate valoarea. 

Nu ştiam de clauză, am aflat după meciul cu Rapid, nu ştiam, nu avem ce să comentăm. Aşa a fost făcut contractul, acum conducerea decide dacă achită sau nu, dacă nu achită atunci nu îl putem folosi”, a afirmat şi Pintilii, înaintea meciului cu FC U Craiova.

Afla mai multe despre: fcsbcompagno 

viewscnt
Articole similare