Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii dezvăluie ce i-a spus, de fapt, lui Gigi Becali despre Nicolae Dică: ”Puteam să nu-i răspund?”

Mihai Pintilii dezvăluie ce i-a spus, de fapt, lui Gigi Becali despre Nicolae Dică: ”Puteam să nu-i răspund?”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali despre Nicolae Dică.

Continuă discuţiile despre ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB-ului pe finalul mandatului lui Nicolae Dică. Fostul antrenor a dezvăluit că n-a avut o relaţie foarte bună cu Mihai Pintilii, pe care nici nu l-a salutat după ce şi-a dat demisia.

Pe de altă parte, Gigi Becali a dezvăluit că a fost la echipă, l-a băgat în şedinţă pe Mihai Pintilii şi i-a cerut detalii despre ce face Nicolae Dică la antrenamente.

Ce i-a spus Mihai Pintilii lui Gigi Becali despre Dică, după ce patronul FCSB l-a băgat în şedinţă

Enervat de rezultatele slabe, Gigi Becali susţine că a mers în cantonamentul echipei, unde l-a întrebat pe Mihai Pintilii despre ceea ce face Nicolae Dică la antrenamente.

Gigi Becali susţine că Mihai Pintilii i-a scos două lucruri în evidenţă, printre care şi că antrenamentele tactice durează prea mult:

”E adevărat că mi-a spus două chestiuni şi de acolo e el (n.r. Dică) supărat. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor... Lucruri simple care nu contează”, a spus Gigi Becali.

Acum, Mihai Pintilii vine cu o altă variantă despre acea conversaţi pe care a avut-o cu patronul echipei.

Antrenorul interimar al FCSB-ului susţine că Gigi Becali l-a întrebat şi despre motivele pentru care echipa făcea jocuri mai bune în perioada în care antrenor era Toni Petrea:

”(despre Dică) Singura discuţie cu Dică... M-a sunat după ce nu ştiu meci, West Ham... nu ştiu exact, am vorbit 15 minute şi, în rest, nimic. Nu mai vreau să comentez şi atât.

(Despre ce a zis Gigi Becali că i-a spus Pintilii despre Dică) M-a întrebat de ce echipa juca cu Toni (n.r. Petrea) şi nu joacă cu el (n.r. cu Dică) Şi i-am zis că sunt doi antrenori diferiţi, gândesc altfel fotbalul, atât. Asta a fost singura discuţie. Nu puteam să-i răspund? Trebuia să-i răspund.

(Este echipa mai unită acum?) Tot timpul a fost unită echipa, şi când era Dică echipa era unită. Îi văd la fel zi de zi pe băieţi, vin cu plăcere la antrenamente.

Nu cred că s-a schimbat atmosfera în vestiar, atmosfera o creează jucătorii în vestiar, nu intră antrenorul din birou şi comentează că ”vreau să fiţi aşa” sau sunt bisericuţe”, a spus Mihai Pintilii.

Afla mai multe despre: pintilii 

viewscnt
Articole similare