Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, moment de sinceritate la conferinţa de presă înainte de duelul cu U Craiova 1948: ”Nu ne-a picat bine că au ales antrenor...”

Mihai Pintilii, moment de sinceritate la conferinţa de presă înainte de duelul cu U Craiova 1948: ”Nu ne-a picat bine că au ales antrenor...”

FCSB

Comentarii

Duelul dintre U Craiova 1948 şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1, în etapa cu numărul 18 din Liga 1.

Mihai Pintilii a prefăţat duelul cu U Craiova 1948: ”Nu ne-a picat bine că au ales antrenor!”

Cu doar câteva zile înaintea jocului cu FCSB, oltenii l-au numit în funcţie pe Nicolo Napoli, care se află la U Craiova 1948 pentru a noua oară. 

Roş-albaştrilor nu le-a picat bine mutarea. Mihai Pintilii a dezvăluit faptul că este un dezavantaj pentru echipă faptul că oltenii şi-au ales antrenor.

„Un meci dificil, dar am încredere în băieţi că vom face un meci bun şi vom câştiga cele trei puncte înainte de pauza echipelor naţionale. În campionat sper să se schimbe totul şi cred că şi băieţii sunt conştienţi că avem nevoie de cele trei puncte. E grea lupta pentru play-off, se strânge clasamentul cu trecerea etapelor, uşor-uşor ne apropiem şi noi dacă vom câştiga şi se vor vedea atunci cele şase care vor intra în play-off. 

E binevenită pauza, am jucat din trei în trei zile, suntem obosiţi. Acum, important e meciul de mâine şi sper să îl câştigăm. Nu mă aşteptam să pună antrenor cei de la FCU Craiova, clar au vrut şi ei o schimbare, s-a întâmplat, nu ne-a picat cam bine şi nu avem ce să facem. Nicolo Napoli e un antrenor cu experienţă, cunoaşte foarte bine fotbalul românesc, e a noua oară când se întoarce, deci nu avem ce să mai zicem, cred că ştie şi mâncarea şi tot. 

Sunt aici pentru că e o conjunctură”, a declarat Mihai Pintilii la conferinţa de presă. 

Cum ar putea arăta FCSB cu U Craiova 1948: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut (Edjouma), Oaidă - Cordea, Omrani, Oct. Popescu

FCSB este pe locul 8, cu 23 de puncte. În timp ce, U Craiova 1948 este pe locul 14, cu 16 puncte, în clasamentul din Superligă. 

EXCLUSIV | Victor Becali ştie motivul din spatele evoluţiilor slabe ale lui Octavian Popescu la FCSB: ”Am vorbit cu el...”

Afla mai multe despre: u craiova 1948fcsb 

viewscnt
Articole similare