Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta primită de unul dintre jucătorii trecuţi de Gigi Becali pe lista neagră la FCSB: "Ni-l dorim, e interesant!"

Oferta primită de unul dintre jucătorii trecuţi de Gigi Becali pe lista neagră la FCSB: "Ni-l dorim, e interesant!"

FCSB

Comentarii

Trecut pe lista neagră de Gigi Becali la FCSB, Marco Dulca (23 de ani) are o variantă de transfer în perioada de mercato din iarnă. Fostul său club, Chindia, acum pe val cu Toni Petrea la timonă, îl aşteaptă cu braţele deschide, dar "e decizia jucătorului".

Gigi Becali a anunţat că vrea să scape, printre alţii, de Marco Dulca şi Radu Boboc, pe care-i va propune înapoi la cluburile de unde i-a achiziţionat. Boboc la Farul, Dulca la Chindia. Dulca e norocos, Chindia l-ar primi înapoi cu braţele deschise.

Oferta primită de unul dintre jucătorii trecuţi de Gigi Becali pe lista neagră la FCSB: "Ni-l dorim, e interesant!"

Plecat de la Chindia când lucrurile părea că se îndreaptă într-o singură direcţie, retrogradarea, Marco Dulca ar putea reveni la Târgovişte când echipa e pe val în Liga 1, cu Toni Petrea la timonă. Marcel Gherghu, preşedintele Chindiei, a anunţat că l-ar dori înapoi pe Dulca, dar "e decizia jucătorului".

FCSB a achitat clauza de reziliere a contractului jucătorului cu Chindia, 250.000 de euro, dar Marco Dulca a devenit indezirabil la echipa lui Gigi Becali.

Chindia îl vrea înapoi pe Marco Dulca, a spus Marcel Ghergu, dar trebuie să-şi dea acordul şi jucătorul pentru a semna înapoi la Târgovişte. „În primul rând, trebuie să vedem dacă Marco Dulca îşi doreşte să revină la noi. El este sub contract cu FCSB, vom vedea. Dacă Marco vrea să revină la Chindia, noi ni-l dorim, ar fi o soluţie. E decizia jucătorului.

Urmează să punem la punct strategia pentru perioada de transfeuri din iarnă, când vom lua o decizie clară şi în acest sens. Marco a fost un jucător util pentru noi, ne-am despărţit în condiţii bune, este un fotbalist interesant”, a declarat Marcel Ghergu, conform gsp.ro.

Marco Dulca a jucat 12 meciuri în toate competiţiile la FCSB, dintre care şase ca titular, dar n-a reuşit nici să marcheze, nici să ofere pase de gol.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Marco Dulca în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Chindia Târgovişte, revelaţia Superligii după venirea lui Toni Petrea

Toni Petrea, fostul antrenor de la FCSB, a preluat-o pe Chindia la final de septembrie 2022, înaintea unui meci de Cupa României cu CSA Steaua. De atunci, echipa "roş-albastră" e neînvinsă în campionat şi a pierdut un singur meci în Cupa României, 1-0 cu Ocna Mureş.

Chindia a strâns, cu Petrea pe bancă, şase victorii şi trei egaluri. A reuşit să învingă pe Rapid şi să facă egal cu Farul, primele două echipe din clasamentul Superligii.

Afla mai multe despre: marco dulcaofertachindiafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare