Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aleix Garcia a plecat de la Dinamo! "Am ajuns la un acord amiabil pentru a-mi obţine libertatea". Prima reacţie după ce a părăsit "haita"

Aleix Garcia a plecat de la Dinamo! "Am ajuns la un acord amiabil pentru a-mi obţine libertatea". Prima reacţie după ce a părăsit "haita"

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul Aleix Garcia (23 de ani) s-a despărţit oficial de Dinamo şi a avut un mesaj la plecarea din România. Spaniolul trecut şi pe Manchester City a petrecut doar trei luni în "Ştefan cel Mare".

Aleix Garcia şi-a anunţat plecarea de la Dinamo

Aleix Garcia a plecat dezamăgit de la Dinamo, ca ceilalţi străini care au părăsit deja clubul. Rene Hinojo, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez, Isma Lopez şi Borja Valle au plecat înaintea fostului mijlocaş de la Manchester City. 

Restanţele salariale îşi spun cuvântul la Dinamo, iar clubul a pierdut încă un jucător important. Adus ca o vedetă în "Ştefan cel Mare", Aleix Garcia a reuşit să-şi obţină libertatea, după cum susţine spaniolul: 

”Salutări tuturor. Prin acest mesaj, vreau să vă informez că astăzi (n.r. luni) am ajuns la un acord amiabil cu Dinamo pentru a-mi obţine libertatea. Aş dori să le urez succes celor de club.

Evident că mi-aş fi dorit ca sezonul acesta să decurgă diferit, dar până la urma pot spune că a fost o experienţă bună. Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru felul în care s-au comportat cu mine în perioada în care am stat la Dinamo. Mulţumesc tuturor”, a scris Aleix Garcia, pe Instagram.

Afla mai multe despre: aleix garciadinamoplecare aleix garciamesaj aleix garcia dinamo 

viewscnt
Articole similare